Reksa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ya son 2-3 gündür uykuya dalmakta zorluk çekiyodum ama bugün hiç uyuyamadım dün geceden beri ayaktayım. yatmayı denedim olmadı uyumanın bi yolu yokmu ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yogurt ayran süt. bunlar iyi geliyor. gece kosuya cik imkanin varsa 45 dakka felan eve gel güzel bir dus al hafif birseyler ye yat. Uyuyamazsan beni ara lak lak yapariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yukardakilerde çare olmassa git bi kas gevşetici al ölü gibi uyutuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Wow da yeni karakter kasmaya çalış En fazla 10 dk süre veriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bilgisayar basından kalk oda uyku kacırır nalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben de uyuyamıyorum ama zaman olmadıgından:p sana gelirsek bazen oluyor o. ben eskiden beri her tur ses, ısık ve rahatsız ortamda 5dk da uykuya dalan biriyim..gecen donem okulda uyuyamadım bi turlu. bu sıra gene eskisi gibi yattıgım an uyuyorum. geçici bir donemdir yani. bi cozumu de yok ilaç filan almazsan ki alma yani. en kolay çözümü uykuyu çooook seviceksin. o zaman uykun yokken bile uyuyorsun. bir de istiyorsan depresyona filan gir böle uyusuk, 7/24 uyuklayan bir tip ol. bu da çözüm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Yatarak film izle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yatakta kitap okumak da benim acaip uykumu getiriyor onu da bir dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ya normalde gece 4'e 5'e kadar oturuyorum öyle yatıp 10 saat filan uyuyodum ama gitti hepsi deli olcam ya S: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 stresdir sıkıntıdır falan bunlar da etkiliyor baya uykuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Stblack said: stresdir sıkıntıdır falan bunlar da etkiliyor baya uykuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 HoN'da bok gibi oynuyosun. ondan da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gündüz yorul. spor yap falan. yatmadan önce de duş al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ben 1 1 bucuk ay boyunca gunde en fazla 1 saat uyuyabılmıstım uyuyamıyorum ne yapsam herseyı denedım sadece uyku ılacı almadım. Cok fazla acı cektırıyor uzadıgı zaman dikkat et spor fılan yap evde yatmadan once oyle dene bıde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 aquila said: sex +1 ya da alkol. ya da alkol ve sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sipeyskeyk said: aquila said: sex +1 ya da alkol. ya da alkol ve sex. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Reksa said: ya son 2-3 gündür uykuya dalmakta zorluk çekiyodum ama bugün hiç uyuyamadım dün geceden beri ayaktayım. yatmayı denedim olmadı uyumanın bi yolu yokmu ya :S çıplak yat... garip bir öneri ama insan çıplakken daha iyi uyuyor.(doktor söylemişti sanırsam bana da) Sadece üzerine pike falan örtmeyi dene. Birde yor kendini. Ne bileyim yürüi koş, hareket yap (ama fazla kaçırma fazla sporda uykusuzluk yapar). Yatakta düş kur süper işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 "social butterfly" said: sipeyskeyk said: aquila said: sex +1 ya da alkol. ya da alkol ve sex. (tu) seksi seven kızlar yok mu, ah o kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 damacana ve seks (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ginaly said: "social butterfly" said: sipeyskeyk said: aquila said: sex +1 ya da alkol. ya da alkol ve sex. (tu) seksi seven kızlar yok mu, ah o kızlar. değil mi azizim,modernlik böyle birşey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Ders çalış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Vargath said: Ders çalış! çözüm en sonda çıktı karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 sipeyskeyk said: ginaly said: "social butterfly" said: sipeyskeyk said: aquila said: sex +1 ya da alkol. ya da alkol ve sex. (tu) seksi seven kızlar yok mu, ah o kızlar. değil mi azizim,modernlik böyle birşey olsa gerek. pfhhh ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Aynen uyuyamıyorum. Tavsiyem yatağa gir al bi kitap oku. Benim ayda yılda bir sayfa okuduğum kitaplar vardır sürükleyicilik falan 0 alırım ondan 1 sayfa okurum bünye o eziyetten sıyrılmak için direk uykuya sokar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar