vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bakmiyorum albüme. burdan yazin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yapmayın evlsdım tiki var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şeftali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 YA OF. gris sil bu topigi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Limon tikliler vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 şeftaliye de mi var oha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 AJDAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 dur o zaman buradan sorayım madem oraya bakmıyorsun buna nasıl bir reaksiyon veriyorsun? http://lh6.ggpht.com/_ttx6h37BSg8/SWMP_gLY8AI/AAAAAAAAI8E/eoZhDY-ubBA/Atom+Kar%C4%B1nca.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bak arkadasim fobiyle dalga geciyosunuz ramazan ramazan, günaha giriyosunuz. madure oldum resmen. BAK KÜCÜKKEN YEDIGIM ERIGIN ICINDEN 7 harfli cikmisti. agzimda dolastilar of. o günden beri arizayim ok! sonra anaokulunda staj yaparkene, 15 tane veled ellerinde 7 harflilerle beni kovaladi ok. nil bak üzerine 7 harflilerden atariz dediler. pesimde 15 veled vardi! tolete kactim ordan bilem, kapinin altindan hafif sakatlanmis 7 harflileri yolladilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 klimon tikli bi arkadşaım vardı limnon deyince ağzını yüzün garip yapğardı bi gün oturduk evde muhabbet ediyoz mahallede de bi yerde düğün var çalan şarkı "ayılana gazoz baylına limon" ilk başta fgarketmedim şarkıyı arkadaş ağzını gözünü oynatıyo napyıosun lan dedim cevapta vemriyo sornadan farketmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayvan dedi banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Geçenlerde teyzem bok böceği yedi yemek yerken yanlışlıkla.SOnra ağzı pis pis koktu. Ahanda bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 siz allah katinda banlandiniz zaten. bittiniz gözümde püüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ULAN KASINIYORUM allah belanizi versin =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 İçine 7 harfli kaçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 o fotografdakiler böcek değil transformırs bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 renkler iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dartanian said: Geçenlerde teyzem bok böceği yedi yemek yerken yanlışlıkla.SOnra ağzı pis pis koktu. Ahanda bundan. olm çok şekil lan. bunlar iyi hatun kaldırıyodur he. baksana parıl parıl parlıyo itoğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 böcek topigine döndürmeyin bi de bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Böcek arkadaş bok böceği yeşil olur.bızt bızt uçar lambaya çarpar sonra düşer biraz salaktırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.marslogistics.com/logilife/Dergi/Sayi21/img/tursu3.jpg alın ağzınbzın suytu aksın az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vaniLLe said: böcek topigine döndürmeyin bi de bunu. illa karınca istiyosun yani. sonra kaşınıyorum diyo. kaşınıyosun ama hakkaten haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 biberleri solucana benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vaniLLe said: böcek topigine döndürmeyin bi de bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar