dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Gidip de dönememek, dönüp te bulamamak var. Icimden geldi bir an. Hosgeldim ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hoşgeldin Slm ASL Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 23m yurtdisi, yer var. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hosgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 almanci misin? hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 vanille almancı kaynaşın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 nickten cokmu belli oluyo =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hiç ßile Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hoşgeldin okuyo musun kaça gidiyosun dammerung mu ne güzel bi isim anlamı ne şiir sever misin hangi tür müzik dinlersin favori rengin ne kahretsin yanlış alarm. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Git bi daha gel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Saeros said: hoşgeldin okuyo musun kaça gidiyosun dammerung mu ne güzel bi isim anlamı ne şiir sever misin hangi tür müzik dinlersin favori rengin ne kahretsin yanlış alarm. Kendine gel dostum o MALE Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Saeros said: hoşgeldin okuyo musun kaça gidiyosun dammerung mu ne güzel bi isim anlamı ne şiir sever misin hangi tür müzik dinlersin favori rengin ne Bu sene baslicam universiteye. Alacakaranlik, safak, günesin dogmasi gibi anlamlari var ama manasini begendigim icin nick yapmadim Siirden nefret ederim, her tür müzik dinlerim Favori rengim siyah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 sipeyskeyk said: vanille almancı kaynaşın. fikdih lan. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Küfretti terbiyemi bozdu. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hertürmüzikdinlerimdenasılbiryalan. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 öyle ama... Soundtrackleri bulup dinleme aliskanligim disinda güzel olan tüm sarkilari dinlerim. Müzik zevkim genistir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Kiz olmadigimi ögrenince insanlarin ilgisi neden kesiliyo? Ayrica niye tartisma ortaminda balona laf atiyolar anlamiyorum. Sanki karsidakinin bilgi birikimi ve tecrübesi bu forumdaki rütbelere bagliymis gibi koca bi LOL size. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gay değil bi çoğu, karşı cinse ilgileri var, iş çıkar diye. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hadi benden bir hoşgeldin daha sana o zaman sdf maksat ilgi olsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dämmerung said: koca bi LOL size. kahrol düşman, al sana bir LOL. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 dämmerung said: Kiz olmadigimi ögrenince insanlarin ilgisi neden kesiliyo? Ayrica niye tartisma ortaminda balona laf atiyolar anlamiyorum. Sanki karsidakinin bilgi birikimi ve tecrübesi bu forumdaki rütbelere bagliymis gibi koca bi LOL size. du hast recht ya valla sonuna kadar rechtgeben yaptim kardesim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 forumu almancilar basarsa ilerde nasil olur diye göstermek istedim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 hoş geldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 vaniLLe said: du hast recht ya valla sonuna kadar rechtgeben yaptim kardesim. vanille hab dich lieb. willste mit mir gehen? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 höst. yavas ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.