Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=MSmUkDjbSKo şahsen hasta oldum şu şarkıya. sabahtır dinliyorum. olmuş gibi bu albüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 elemanlar aynı mı megadeth'te kim var aktif şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 solo dolu bi albüm olmuş.pek sevmedim ama kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makam_soforu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 en azından death magneticden iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 makam_soforu said: en azından death magneticden iyi. Değil. Ama gayet iyi bir albüm olmuş. Özellikle Headcrusher, 44 Minutes, The Hardest Part of Letting Go ve This Day We Fight! çok sağlam şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 myspace'de dinledim. megadeth'e hep "çok fazla fanı değilim ama baya severim" gözüyle yaklaşmışımdır. yine böyle bi albüm olmuş, megadeth'in sınırı hangar 18 filan zaten. daha büyük bi şey beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 ilk posttaki şarkının hastası oldum ben umarım diğer şarkılarda böyle güzeldir albümdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 dave <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Albüm güzel, beğendim ama mustaine kadar da denyo bir adam zor bulunur herhalde. yılların geyiği olan metalika-megadet tartışmasını hala ve hala devam ettirmeye kasması yetmiyor bir de "endgame i beğenmeyenler gerizekalıdır" gibi açıklamalar yapıyor falan. yakışmıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 komiklik yapmistir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Albümü 14 - 15 kere dinledim çıktığından beri, 44 Minutes açık ara en iyi şarkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
krypt Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Daha agresif bir albüm olmuş, beğendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ben pek beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 çastiz said: Albüm güzel, beğendim ama mustaine kadar da denyo bir adam zor bulunur herhalde. yılların geyiği olan metalika-megadet tartışmasını hala ve hala devam ettirmeye kasması yetmiyor bir de "endgame i beğenmeyenler gerizekalıdır" gibi açıklamalar yapıyor falan. yakışmıyor zira. mustaine zaten megaloman ve hırslı, ama ben onu o haliyle seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 bu mustane zamanında marty ile çalmadı mı. O zamanlar anlayamamış mı kendisinin ne seviyede biri olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar