Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hayatımda en sevdiğim ilklerin arasında gelir bu üçlü ama bunların ikisi ile bugün vedalaşıyorum kahve ve çay elvada size günde 1 2 demlik çay içen ben bugün hiç içmedim her yemekten sonra türk kahvesi içen ben yine onuda.. niye derseniz panil atağı depreştiriyormuş. az bucuk şüpheleniyorum kendimden bu konuda zati böyle yavaştan önlem alayım dedim. hadi hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 azaltmayı deneseydin niye o kadar kastınki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 günde 2 bardak çay akşamları da bşr fincan kahveni iç ama demlik demlik içmek evet depreştiriyor başıma geldi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben de demlik demlik cay iciyorum ya.yemekten önce sonra farketmiyo demek panik atak oluyore :S türk kahvesi nadir icerim de cay cok iciyorum azaltayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Llama said: niye derseniz panil atağı depreştiriyormuş. az bucuk şüpheleniyorum kendimden bu konuda zati böyle yavaştan önlem alayım dedim. hadi hayırlı uğurlu olsun vaay sanatçı hastalığı hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Llama said: panil atağı çok beter bi hastalık bu ya çok korkuyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 evet sağdan soldan paniller geliyor böyle pata küte atak yapıyorlar. sdfsdf çay bende çok içiyorum galiba ya. Burdaki evde devamlı çay oluyor zaten, büyük 2 fincan fln içiyorum her yemekten sonra. Yalnız çay tiryakisiysen hakketen direk kesmeseydin, azar azar verseydin bünyeye. Asıl şimdi paniller atack yapabiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi bi anda kesmezsem bırakamam ki sigara gibi illet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 birayı bırak demim de azaltsan bence hepsinden daha sağlıklı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bir de bazı i,nsanlar var ufacık ince bhelli bardağa onalr da 9 şeker ataibliyorlar.. gözümle gördüm ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 herhangi bisiyin bokunu cikarmak her zaman zararlidir. boyle toptan kesmek de sert bence, azaltabilirmissin. yemekten sonra bi turk kahvesi yapayim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben öküz gibi sekersiz ve gazli icecekler iciyodum. mide agrim ondan geliyomus galiba. istah kapaninca bi de sirf cola- sigaraya abandiydim. cok az yemek yiyodum. simdi kestim, gecti. COK MUTLUYUM, HERKESE TAVSIYE EDIYORUM self-pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 cola sigarayı kesince kilo aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hmm almadim. ama sigarayi kesmedim bi tek colayi kestim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 vaniiiiille :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hepsi zararli ama sabah kahvaltisinda bir bardak cay iyidir zarar verecegini zannetmiyorum. aksamlarinda yemekten sonra bir kahve yine dokunmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Birisi yapıştırsın facepalmı bu panil atağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 BabacumMostors said: bir de bazı i,nsanlar var ufacık ince bhelli bardağa onalr da 9 şeker ataibliyorlar.. gözümle gördüm ben bunu abim . ve bu insanlar aşırı sinirli falan da oluyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yeni gördümde çayı boşver kahve ve bira kötüymüş. Özellikle kahve. Zaten düşkünlüğüm vardı son senelerde ahstalık oldu. Bunun beraberinde bir ton bağırsak hastalığınıda getirdi. Ama yinede içiyoum yinede içiyorum. Atın ölümü arpadan olsun canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar