Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Axel Witsel ölsün!

numberten

Öne çıkan mesajlar

Mumu said:

axel witsel de belçika futbolunun en önemli yeteneklerinden biri olarak gösteriliyor ha.

nah men ederler yani.

ayrıca ben kasıt yok diye düşünüyorum sert girmiş tamam, topa doğru hamle yaparken adam bir anda ayağının altına giriyor.

bacağı da kağıtmış heralde ikiye katlanmış. tee 9 yaşımdayken benim de sol dirseğim terse katlanmak suretiyle kırılmıştı. çok canı ynamıştır. benim yanmıştı.

Yapma be abi gayet kasıtlı hamle. Bu arada Belçika kim ki futbolun önemli yeteneği ne olsun yani, köy pazarında yumurta :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam futbolda bacak kırılır ayak kırılır, darbeye bağlı çok ağır sakatlıklar olur. orası istemesek de normal.
hatta illa mücadele içinde değil, kendi takım arkadaşının bacağını kıran da biliyoruz uche-murat şahin örneğinde olduğu gibi (o görüntüler de bizim neslin çocukluk/gençlik travmasıdır ha).

ama şu durumdaki olayı ve benzerlerini aklım almıyo. mesleki saygıyla ilgili konu ayrı bir muamma tabi, ama cezası ne olmalı onu bile kestiremiyorum.
adamın kasıtlı bir şekilde kırdığına kanaat getirerek 11 maç ceza vermişler, iyi de adam kasıtlıysa bu ceza az bile bence. pepe mesela 10 maç aldı yaptıklarının üstüne, niyeti daha kötüydü belki ama ciddi bir sakatlığa mahal veremedi. witsel, wasilewski'nin kariyeriyle oynadı ama resmen.

gaddarca belki, ama bence en mantıklısı witsel'inki gibi kasıtlı durumlarda sakatlanan iyileşene kadar ceza vermek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulu varlık Uche hayvanatının bacak 3 yerden kırılmıştı, adam hala sakızını çiğniyor ve eline aldığı bacağı sallıyordu, kaleci Murat ağlıyordu onun yerine.
Jubilesi için niye bir maç yapılmadı diye düşünürken öğrendim ki, adam 42 yaşında ve hala Nijerya'da bir takımda oynuyor! Bir diğer garip özelliği ise birlikte olduğu kadınların beynine oksijen göndermemesi!! bknz. Ebru Gündeş ve Tülin Şahin'in beyin rahatsızlıkları.
Videosunu da buldum ama çok kısa bir bölümünü koymuşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=PEtJ9vuSiZE
Axel Witsel'e gelirsek tam bir hayvanlık yaptığı, sağlam bir cezayla sezonu kapattırsalar da bir kendine gelse iyi olur, fazla havaya girmiş eleman.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ntvmsnbc.com/id/24997690/

...12 maç oynamama ve 2 bin 500 avro para cezası, 8 maç ve 250 avroya çekildi. Futbolcunun, uluslararası maçlarda oynamama cezası da bu itiraz sonucunda kaldırıldı.

Öte yandan, ayağı kırılan Polonyalı Marcin Wasilewski'nin muhtemelen bir daha sahalara dönemeyeceği öğrenildi.
Sosyal ağlarda paylaş

lisansı iptal edilsin diyen arkadaşlar bu adam takımınıza transfer olsa iyi oynasa hemen unutursunuz. boşuna konuşmayın ismail güldüren gibi insanların lisansları iptal edilmediyse bu dünyada, eduardo nun ayağını kıran hayvan gibileri iptal edilmediyse bu da edilmeyecektir.

futbol işte ayak kırılması da var işin içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Servet gibi coşarsa niye sevmeyelim? Çirkeflik mi yapmış? Şerefsizlik mi yapmış? Ne yapmış ki sevmeyelim? Kötü oynuyo diye sevmiyosak, iyi oynarsa sevmememiz için sebebi ortadan kaldırırsa niye sevmeyelim? Gökhan'la alakası ne durumun?

Senin mantığınla sabriyi de sevmemiz lazım bizde diye.

Komik oluyor böyle abuk genellemeler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...