Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Cevahir ile Bilal'in deniz kıyısında birbirlerine aşkla sarıldığı sahne müthişti. Kaydettim ama Youtube'a uplolad etmeye üşendim, biri eder nasılsa diye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi hakaretler cok feci dizide ahaha. davlumbaz diye hakaret mi olur lan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 valla 2 saati aştıkları için ara ara baymalar yapsalarda diyaloglar espriler çok çok kaliteli, hala izlemeyen varsa tavsiye ediyorum, kamuran süner miş senaristi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ÜVEY EVLAT ZEKAİ ahahaha koptum arkadaş bu ne ya diğer bölümlerinide izleyin youtubedan bu bölümünü daha yeni izledim sdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 ahahaha o bölüm efsaneydi. üvey olduğunu filan sanıyodu. baya gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=zZE7Ox1TSe8&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 abi başladı.. çok iyi ya ahaha ulviye bitiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 müthiş olmuş dizi. annemi babamı da sardım. takip ettiğim tek yerli dizi olma başarısını gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
giroflée Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 tedavülüm sen kalk git beni bekle nedir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 ekşi said: tayanç pırıl'ı arabasıyla karşıya götürecektir, zekai olaya el atar: zekai: ben seni taksiyle bırakırım karşıya, bırak tayanç tikisini. pırıl: saçmalama zekai, burdan karşıya taksi ne kadar yazar biliyor musun? zekai: burdan karşıya tayanç sana ne kadar yazar sen biliyor musun? hem kunter de yok, gece tarifesi açar. bir bu bir de bu http://www.facebook.com/video/video.php?v=205959065459&saved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Abi kardeş iyi oynuyorlar harbiden, repliklerde bazen çok güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 bugünkü bölümde cevo'nun şukufe'ye her sarılışında yüzüne gelen ifade gebertti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 dextera da selam çakılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2009 bayram bölümü harikaydı ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 BUGÜNÜ GONCAYI OYNAYAN KIZIN ADINI SÖYLEYİN BANA. ÖLECEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Oha la ortalama bir kız işte, ne bu şiddet bu celal. Hapisten yeni mi kaçtın nedir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 bahar yanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 şzledim bu gün ilk defa baya güldüm ahaha izleyebilirimde bundan sonra aklıma gelirse ama baya iyiydi bu bölüm hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 wir haben MAMA wir haben SCHWESTER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 o kısımda kahkaha attım ben hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 almanca hiçbirşey anlayamama rağmen orada tepkiler ve o lafı söyleyişi beni çok güldürmüştü,baktım almanca bilen annem katıla katıla gülüyor söyledi mealini daha çok güldüm asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Dün sanki özellikle çok güzeldi cevahirin dialoglar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 cevo: hocam almanyada bir laf vardır ulvi: ya kim çıkarıyorsa bu lafları AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Ulvi'nin maske takıp, meyve suyunu molotof niyetine yaktığı sahnede feci koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ekşi said: - was sagst du ya, bist du idiot oder was, ich kann so gut deutsch, dass ich dich mit meine deutsch zusammenschlagen kann (el havada) ya verstehst du mich, hey gidi. geh zu teufel. ya ich reiß dein bart ab, arschpaket. (ne diyon la, ben seni almancamla döverim, anladin mi beni hey gidi. cehenneme kadar yolun var, biyigini sökerim, got paketi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar