Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Hayret konusu açılmamış.. var mıdır izleyen? pazartesi günleri çıkıyor. gayet hoş bi dizi bence. Çok eğlenceli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 güzel espiri çıkıyor ama oyuncuları dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 süper dizi. öyle böyle değil. bilal'in geçen iyi adam triplerine girip kahvede "bu akşam abilere sohbete gidecez, etli pilav yeriz sonra" demesi tv tarihinde ilktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Llama said: güzel espiri çıkıyor ama oyuncuları dayaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Cevahir adamım yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 pazar günü olucak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 üüüüürü git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Cevahir, Bilal, Mürsel tamam da, bu bölüm Ulvi de akıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 zekai pırıl kunter ahaha isimlere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kaygisizlar ekolu geri dondu. seviyorum butun absurd espirileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Nakamura said: Hayret konusu açılmamış.. var mıdır izleyen? pazartesi günleri çıkıyor. gayet hoş bi dizi bence. Çok eğlenceli :) pazar gunune almislar galiba artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kaygısızlar o kadar kötüydü ki çok iyiydi, bu geçemez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kaygisizlar efsane ama bunda da inanilmaz absurd espriler var. kaygisizlar o kadar kotuydu derken ne demek istedin tam olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ahşap nalkapon at kafası real mardin dipçik sığır alemannia aachen içbükey elekçi cebiş düdük yağlı dingil rafadan tomurcuk sütlü nuriye topik davlumbaz sığır ve ötesi dürdane ahududu pambık tümsek şemşamer ibrik lalempe lülempe plastik doğrama hımbıl barbut şeffaf betonarme sultan sunta badem sütlaç kamalak leblebi teres kartonpiyer ekşiden hakaret listesi dizideki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 dizideki piril i gercek hayatta taniyan var mi acaba :) edit: gercek hayat ne lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi gözler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 zekai adamım ya kendini evlatlık sandıgı bi bölüm vardı çok iyidi.arada izliyorum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hastasıyım. izlediğim tek türk dizisi. de çok uzun be. hiç değilse 50-60 dakka olsa. fazlası bayıyor bi yerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 45 dk olmalı max diziler. bedava uzatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Süfer dizi,Mürsel'in yürü git demesine herseferinde kopuyorum,Bilal ayrı manyak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ismi hos degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fırat tanışı çok severim ben. reklamlarda görüyorum hep fakat bi denk gelip bakamadım sırf o var diye merak ediyorum çok,o adam mükemmel (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 su diziyi izlemek bi nasip olmuyo hep tekrarlarini yakaliyorum yarım yamalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Son dönemlerdeki en iyi Türk dizilerinden bir tanesi hatta benim gözümde en iyisi,çok fazla eksik var gerçi ama espriler ciddi anlamda güzel :) Özellikle Bilal'in değişip,Nur İnmiştir suratıma dediği bölüm çok çok iyiydi. Bu akşam 8'de,bundan sonra da pazar günlerine alındı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar