Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disney, Marvel'ı almış?

Bone

Öne çıkan mesajlar

Alexi_Septimus said:

aquila said:

Bone said:
ayrıca billion hem milyar hem trilyon anlamına geliyor sanırım

AHAHAHAH

Abi karıştırmışsınız siz.
Türkçedeki MİLYÖR'ün ingilizcede bir karşılığı yok maalesef.
MİLYÖR her türlü büyük miktar için kullanılan bir kelimedir, hem milyar, trilyon ve kattrilyon gibi, çoğunluğu proleteryadan oluşan ülkemiz türkiye'deki insanların asla sahip olamayacağı miktarı belirtir.

(tu)

edit: proleterya hiçbir zaman olamayacağımız için sorun yok. düşmeyiz oralara
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman şöyle bişi ekliyorum.

people are able to endure quite a few things for the sake of money. the rich take advantage of that characteristic, forcing others to serve for the rest of their lives, allowing us to live in comfort. kings do not become kings by themselves. if the poor rise up together, declaring that they dont want any money, kings will be overthrown. however the poor seek money so that they can become kings themselves. which in turn strengthens the position of the current king. they cant escape that fruitless paradox. kings cannot be defeated as long as the poor seek for money. kings will be wary and provide just enough comfort so that uprisings do not occur. regardless of how hard kings drive them.
Sosyal ağlarda paylaş

sevmiyorum abi. walt'ı da sevmem. disney'i de sevmem. gofi diye bi namussuz vardı. rüyalarıma girerdi çocukken. hala gördüğüm zaman tırsıyorum şerefsizden. acaip antipatim var bu adamlara. sadece bu da değil, pocahontas yapbozum vardı mesela. bilmem kaç parça. afili bişeydi böyle, parlıyodu falan. ama yapılmıyodu bi türlü. yapamıyordum. disneylandmış. yerim ulan o landi. nere gitsem peşimden geliyor mendebur. arkadaşlara gidiyorum, hadi monopoly oynayalım diyolar. e hadi oynayalım diyorum. bi çıkarıyolar monopoly walt disney. uğraş dur var yemez amcayla, aslan kralla, mulanla, kül kedisi ile. vallaha sevmiyorum yav. zaten kocaman bi şato vardı ortasında. keselim dediydim de yok lan ellemeyek dedilerdi.

brendan fraser'ı da sevmem. gitti güzelim sıpaydırmen. sıfır oldu nazarımda. aldım tüm yetkimi marvıldan.

offf. wolverine gibi bi karakteri walt disney çatısı altında düşünmek bile... off.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...