Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Merhaba, umarım bu tür topic'ler açmak yasak değildir çünkü EVE forumlarında aradığımı bulamadım belki burada beni doğru düzgün yönlendirebilirsiniz. Yaklaşık 26m SP sahibi combat ve exploration üzerine uzmanlaşmış bir karakterim var. Neredeyse hiç PVP yapmadım diyebilirim(Evet zamanında deli carebear'mışım =P). Neyse account'u uzun bir aradan sonra tekrar açtırdım ve bana uygun bir corp. arıyorum. İlk olarak cebimde fazla ISK yok + PVP bilgim yeterli değil covert-ops gemilerini iyi kullanabilirim diye düşünüyorum ve şu 20 gün içinde oyun oynamak için inanılmaz zamanım var. Corp'dan tek beklentim bana iyi bir şekilde ISK kazandırması yani corp'a girme isteğimin en büyük sebebi ISK. Tabii bunun karşılığında dediğim gibi gerek wormhole bulma gerek PVP konusunda corp'a elimden geldiğince destek olacağım. Böyle PVP konusunda deneyimsiz bir karakteri alıp mission running/plex/wh ve ya 0.0 ratting gibi şeyler sayesinde ISK kazanmasına izin verecek bir corp. var mı? Ek Bilgiler: -Caldari gemilerinde: command ship -heavy assault ship - covertops kullanabiliyorum -Çok limitli gunning bilgim ve SP'im var yine de rifter gibi gemileri SP bakımından hakkını vererek kullanabiliyorum -Deli gibi lvl 4 sololuyorum ama baygınlık verdi artık -Exploration skillerimin hepsi 5 olmasa bile en düşük 4. level var
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 corp olarak yardımcı olamam ama sana şu 20 günde deli gibi ISK ve standing kazandırabilirim. ben 1 haftada 250 milyon ISK yapmıştım . DERT2 - DERT3 - dartkvader
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 1 haftada 250m çok az bir para. Ben bir günde rat yaparak 450m kazanmıştım. Ama 12-13 saat sürüyor söyleyeyim.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Yürü be haftada 250 mil. Adamın standing ve para arayışı içinde olduğunu hiç sanmıyorum deli gibi lvl 4 sololuyorum fln demiş. Adam belliki muabbet sohbet aksiyon için corp arıyo =D.
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dert3 teklifin için teşekkürler fakat haftada lvl4 mission'larla 250m'den daha fazla yapabiliyorum zaten. ISK tabii ki önemli PVP yaparak sürekli azalması hoş değil işte bana genel olarak PvP'yi çok güzel öğretebilecek(tabii ki bu sırada onlara yardımcı olacağım) ve aynı zamanda en azından lvl 4 mission'lardan gelen para kadar kar elde edebileceğim bir corp. arıyorum.
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Sadece pvp yapıp para kazanabilen bi corp yok ne yazık ki. (Anca arada süpriz bi şekilde faction fitlemiş carebear patlatıosun, öyle 200-300 lük loot düşüyor) Kabaca pvp işin eğlencesi, genelde sırf pvp yapan şirketlerde ya herkes kendi parasını kendi sağlar yada endüstüriyel bi kanadı olur bunların, savaşan adamlara ucuza yada bedava gemi sağlarlar. Sana al para diyip verecek bir şirket olduğunu sanmıyorum en azından empire da
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Valla Morsus olarak güneye indik bir süredir. Yakında loottan zengin olacağım sanırım. :D< Savaş sürekli olarak tüketimi körüklüyor. İyi bir lootersan bu işten zengin olmamak için hiç bir neden yok. Günde yaklaşık olarak 25-30m civarında mal satıyorum ve bunların hepsi de loottan düşen mallar. Edit: Bir de salvage yapma olanağı buluyorsan savaşlardan sonra, zaten paraya artık para demiyorsun. Sözün özü; bence bu oyunun en zevkli para kazanma yolu pvp...
DERT3 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abi benim dediğim miktar iş yoğunluğum had safhada olduğu bir durumda iken yaptığım en az miktar. pvp ile alakam yoktur onun için walrons u tavsiye ederim -10,0 sec seviyesinde bir arkadaşımızdır.
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bazende titandan DD yiyip 3blik zarara ugruyoruz.
EstergonSky Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 pure blindde scalar çatısı altına alalım seni?
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Exodous said: 3b'lik ne implant takılı ya? yok be dionda slave crystal yokta, ben overall alliance lossunu diyorum bir opta. Birde normalde oplarda fleet memberlar patladımı FC lootlar patlayanlar arasında dağılsın diyor.
Moss Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Simdi yeni topic acmaya usendigim icin en ustteki topige yaziyorum : Scalar Nc ye neutral oldu.. Bundan sonra keyifli kapısmalar yapacagiz umarım o7
kaisersoze Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 0.0 da rattin , mining , manufact. yapan bi corp tayım. bende yeni girdim. corptaki tek türk benim . etliye sütlüye karışmıyoruz . daha çok mining corpu. ama girerken bana carrier ship sözü verdiler . skil booku aldığım anda thanatos um hazır . yani sana da bişiler verebilirler . sansha ratler var . gayet güzel . bide bi sürü complex Wh var ben hergün birine muhakkak giriyorum. gelmek istersen , nick name : Ta Lala
Öne çıkan mesajlar