Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cry Engine 3 - Xbox (vs) Ps3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bende wii den nefret ediyorum ama bi trauma center oynadim cok hosuma gitti. wario oynadim o da cok guzeldi. yaratici bisi sonucta, hersey grafik demek degil abi. xbox da xbox live olayindan dolayi kazaniyo playstation karsisinda. insanlar sirf korsan kullanilabiliyo diye xbox cok satiyo zannediyo.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

direk bagla USB den eheh

aga oyunnar desteklemiyo desteklese keske
sanirim bi kac oyun destekliyo mesela sey
tf2
ama geri kalanlarda iste bole neydi adi dur bulam
http://www.totalconsole.com/servlet/the-259/XFPS-360-PLAYSTATION-3/Detail
Mesaj tarihi:
BonePART said:

dis eski konulari biraz karistir
xbox mi ps3 miu diyen herkese ayni cevap verdi insannar bu forumda
orjinal alcaksan ps3 kopya oynucam diyosan xbox

bu turkiye icin gecerli bisi. yurt disinda en cok oyun satan konsolda xbox bu nasil olcak abi? dedigim gibi turkiye icin sadece o korsan olayi.
Mesaj tarihi:
ya en çok oyun satan konsol xbox diyorum nesini anlatamıyorum abi. yurt dışındaki adam aaa xbox korsan oynatıyo, o yüzden xbox rocks demiyo yani demek istediğim bu. yurt dışında xbox 360 orjinal oyunları, playstation 3 oyunlarından fazla satılıyo. (japonya hariç)
Mesaj tarihi:
abi heavy rain iğrenç gözüküyor yalnız ahahhaaha. şu anda final fantasy grafikleri falan bu heavy rain'den daha gerçek ve canlı gözükmekte
Mesaj tarihi:
xbox ın olayı oyunları sadece pc de satıp doyamadıkları için önce xboxta da satıp daha sonra bir de pc de çıkararak paranın cılkını çıkarmaktır kanımca

mesela alan wake e de sadece xbox demeye başladılar şimdi ama 1 2 ay sonra hemen diyecekler pc yapımına başlandı diye.
Mesaj tarihi:
abi keske convert etmeseler konsol oyunlarini
adamlar resmen bole bi program yapmislar 50 kb onna convert ediyolar

find "X";
replace "shift";
find "O";
replace "ctrl"

diye
ne bi optimizasyon var ne bilgisyarin ozelliklerinden yararlanmak var
odun gibi konsol tuslariylqa oynatiyolar
  • Yeni Oluştur...