Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 direk bagla USB den eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bende wii den nefret ediyorum ama bi trauma center oynadim cok hosuma gitti. wario oynadim o da cok guzeldi. yaratici bisi sonucta, hersey grafik demek degil abi. xbox da xbox live olayindan dolayi kazaniyo playstation karsisinda. insanlar sirf korsan kullanilabiliyo diye xbox cok satiyo zannediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 sanma değilde gerçek o biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 dis eski konulari biraz karistir xbox mi ps3 miu diyen herkese ayni cevap verdi insannar bu forumda orjinal alcaksan ps3 kopya oynucam diyosan xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Viktor said: direk bagla USB den eheh aga oyunnar desteklemiyo desteklese keske sanirim bi kac oyun destekliyo mesela sey tf2 ama geri kalanlarda iste bole neydi adi dur bulam http://www.totalconsole.com/servlet/the-259/XFPS-360-PLAYSTATION-3/Detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 bone yannız xboxu amerikada falan bizim kullandığımız şekilde kullanmayan milyon insan var ha bi de unreal 3 destekliyo sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yaw abi ben ps3 >>>>> xbox demiyorum ki yada diyorumda bence ps3>xbox diyorum oteki turlu dusunsem zaten xbox alirdim herkese gore farkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 ben de o amaçla demedim ki zaten(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 amerikatardlar cok zevksiz WWE filan alan adamlar lol (bunuda pes oynamak icin insanalrin konsol aldigi bir ulkede soyluyorum heh ironiye gel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 pes'e laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 pese laf yokla sirf pes oynamak icin ps alan adamlar arasinda fak war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 BonePART said: dis eski konulari biraz karistir xbox mi ps3 miu diyen herkese ayni cevap verdi insannar bu forumda orjinal alcaksan ps3 kopya oynucam diyosan xbox bu turkiye icin gecerli bisi. yurt disinda en cok oyun satan konsolda xbox bu nasil olcak abi? dedigim gibi turkiye icin sadece o korsan olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 nasil türkiye için sadece, belkide en az korsan kullanan ülke türkiye bile çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya en çok oyun satan konsol xbox diyorum nesini anlatamıyorum abi. yurt dışındaki adam aaa xbox korsan oynatıyo, o yüzden xbox rocks demiyo yani demek istediğim bu. yurt dışında xbox 360 orjinal oyunları, playstation 3 oyunlarından fazla satılıyo. (japonya hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Selam ben Gran Turismo 5. Ps3 Exc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 selam bende forza motorsport 3, xbox 360 exc... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 üzmeyin beni http://www.ps3turkiye.org/wp-content/heavyrain-three.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 slm, asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Bariz kötü. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 neyseki ikisini birden oynayabilip o karari kendim verebilcem ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi heavy rain iğrenç gözüküyor yalnız ahahhaaha. şu anda final fantasy grafikleri falan bu heavy rain'den daha gerçek ve canlı gözükmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 en iyisi siz benim gibi yapın.hem xbox360 alın hem ps3.böylece her ikisinin de fanboyu olursunuz,sidik yarışı da biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evde PS3 olmasının tek nedeni var MGS4 hiç pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 xbox ın olayı oyunları sadece pc de satıp doyamadıkları için önce xboxta da satıp daha sonra bir de pc de çıkararak paranın cılkını çıkarmaktır kanımca mesela alan wake e de sadece xbox demeye başladılar şimdi ama 1 2 ay sonra hemen diyecekler pc yapımına başlandı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi keske convert etmeseler konsol oyunlarini adamlar resmen bole bi program yapmislar 50 kb onna convert ediyolar find "X"; replace "shift"; find "O"; replace "ctrl" diye ne bi optimizasyon var ne bilgisyarin ozelliklerinden yararlanmak var odun gibi konsol tuslariylqa oynatiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar