mangal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Selamlar oncelikle cok kotu bi uzucu bi sorunla karsinizdayim daha onceden yukleyip sorunsuz oynadigim orjinal oyunlari (fallout 3 ve farcry 2) gecenlerde tekrar kurmak istedim fallout 3 kurmaya her calisitigimda bilgisayar kitlendi farcry 2 yi kurdum sorunsuz tam yukleme biticek finish e basicam yine kitlendi alla alla dedim heralde oyunlardan daha sonra bugun gidip gta 4 aldim orjinal onu yukledim buda en sonunda yukleme bitince finish kisminda kitlendi kaldi ne yapmam gerekir sorun nerde ? Laptop kullaniyorum 4gb ddr 3 1gb gddr 3 9800 mgts p8400 islemci 320 gb 7200 rpm HD vista 64 bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hdd'de sorun var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bencede ama nasil bi sorun ? o onemli halledilebilir mi felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 en son finish sirasinda ise registery de sorun da olabilir. en son oraya yaziyorsa ve eger bir bozukluk bulunuyorsa bitiremeyip takiliyordur. sonucta hard diskde sorun olsa hep sonami denk gelir hata? bence o kadar da olmaz. bir registery kontrol et istersen. tuneup utulities ile sistemini optimize et, temizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Virus taramasi yap önce, kurulum esnasinda dosyalari modifiye etmeye calisan bi zimbirti olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 bisiler yaaptim duzelmis olmasi lazim baska laptopa da kurdum oyunu oyunda sorun yok da simdi oyunu bilgisayardan ne silebiliyorum ne reapir yapabiliyorum nasil silebilirim oyunu tekrar yuklemeyi denemek icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 CClenar ile registery i bi analiz ettir. Sonra tamir etsin. Belki çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yok bi turlu silinmiyo "failed to release secureom licence" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Registry'de rockstar aratip bulduklarinin hepsini sil. Ondan sonra oyunu silebilirsin/kurabilirsin. Veya Spybot kurup gelismis ayarlarda Tools/Araclar ve Uninstall Info. Acilan yerde Gta4 ile ilgili olanlari sil. Oyunu tekrar kurabilirsin ardina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yarin deniycem olursa seni cok sevicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 usendim o dediklerini yapmaya sytem restore yaptim tamamen kurtuldum hihioha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 yukledim oyunu tekrar release date kontrol de takildi bilgisayar neyse reset attim sonra oyunu acarken takildi bilgisayar acaba ekran kartindan olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 fabrika ayarlarina dondurdum aleti sorunsuz hizli oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 system restore edince çoğu zaman halloluyo ama registry de sorun var gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar