jacabo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 bak ya çizdirmesem mi =) 6 olmuş gözler zaten az kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 evet dün gidip ameliyatı yaptırdık. olmayı düşünenlere kücük bi tavsiye olarak yanınızda şapka ve güneş gözlüğü götürün. ameliyattan sonra uzun bi süre göz kapaklarınız nerdeyse kapalı oluyo. güneş gözlüğü ve şapka cok işe yaradı hem toz toprağa karşı hemde güneş ve rüzgara karşı. ve ameliyattan sonra 1-2 gün arası miyoplar hipermetrop, hipermetroplar ise miyop oluyomuş. ameliyat sonrası ortalık baya bi bulanıkmış tabi. ama bu halde bile eski halinden daha iyi uzağı gördüğünü ve yazıları okuyabildiğini gördüm. onun dışında iki tane göz kurumasını önlemek için damla verdi doktor. dün her saat başı sıktık filan. bugünde kontrol var. şimdilik herşey yolunda beklenmeyen bişey olmadı zaten operasyon sırasın da. 1 hafta içinde normale döncek dedi doktor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Geçmiş olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 çok teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 acımışmı acımışmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 yok acımamış. ama göz kapaklarının acık durması için göz çevresine boru gibi yuvarlak bişey koyup göz bebeklerini hafif dışarı çıkarmışlar. o işlem biraz canını yakmış. ameliyat sonrasıda hala o yuvarlağın göz kenarlarında bıraktığı ağrı vardı. bide gece ateşi filan çıktı ama olabilcek şeylermiş bunlar. olmayı düşünenler hiç korkmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 lasek mi lasik mi oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 lasik oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 geçmiş ossun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 miyoplarin toplami + astimatlarin toplami /2 = 14 ise muaf olursunuz astigmatlarin tamami deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Böjeek said: lasik oldu lasik iyidir geçmiş olsun inşallah gözün daha fazla numara yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Mr_Hand said: geçmiş ossun :P teşekkür canıms Devilmanta said: Böjeek said: lasik oldu lasik iyidir geçmiş olsun inşallah gözün daha fazla numara yapmaz bakalım bekleyip görcez. ama şimdilik çok memnun. bide bulanıklık geçerse tam olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Teyzem çizdireli bi 7-8 sene olmuştur herhalde, tekrar ilerleme olmadı, gayet memmun ve rahat fakat bazen gözleri yaşarıyor. Oda çok nadir. Annem 2 sene önce oldu. Türkiye'nin en iyi lazer doktoru deniliyor adı sinan'mıydı neydi tam hatırlayamıyorum ona. Annemde memmun sadece yakın için gözlük kullanıyor e oda hep gözlük takmaktan iyidir tabi. Ha birde şöyle bir sorun var annemde, lazer olduktan sonra geceleri karşıdan gelen araçların farlarını büyük görüyor. Bunun için gözlükde var tabi. Bende olmayı düşünüyorum, şu anda lens kullanıyorum, 2 ay sonra 19 olacağım. Bi 24'de falan olurum herhalde. Açıkcası bende korkuyorum biraz, ama en iyisi paraya kıyıp ad yapmış doktorlar tarafından çizdirmek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 22 yasindayim, 1.5 sene once sinan goker lasek ameliyati yapti. 3.5ar numara miyop, 1er da astigmat vardi. Ameliyat sirasinda canim hic yanmadi ama ameliyattan sonraki 3 gun baya sancili gecti. Cyclops un gozlugu tarzinda bir gozluk verdiler ve 3 gun gozumden cikarmadim zaten cikarsamda farketmezdi cunku gozumu acamiyordum.Gozum kapali olmasina ragmen isik acip kapandiginda bile canim yaniyordu.Ayrıca gunde 11 kere damla damlattim 2 3 hafta boyunca. O kadar sure gecmesine ragmen nadiren kuruma yapiyor. Gozlerim 0 numara ve iyi ki yaptirmisim diyorum ve tavsiye ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ILasik diye yeni bişi çıkmış lazerde, bunun artılarını bilen var mı? Ben birkaç senedir bu lazer olayını düşünüyorum gözlük-lensten kurtulmak için. Tek çekincem ameliyatın yan etkisi olabilen kuruluk ve ilerde farklı sorunlar çıkarsa geri dönüşü olmaması. "Lazerle göz tedavisinde son ulaşılan nokta bu ILasik'miş ve günümüzün en yenilikçi lazer teknolojisi INTRALASE ve ileri kişiye özel tedavinin (Advanced CustomVue) kombinasyonuymuş", Dünya Göz'ün sitesinde yazdığına göre ve aradığımda 1200 euro fiyat çektiler bu ameliyat için. Muayenesi, ekstrası falan filan daha baya şişecek zannedersem bu fatura. Aslında aklıma yattı ama, aynı ILasik sistemini biraz daha ucuza uygulayan yerler var mıdır? Türkiye Hastanesi'ne baktım ama ILasik yazmıyordu orada. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bu lazer sanırım tek miyoplara oluyor hipermetrop var bnde 2.5 3 falan doğuştan kendimi bildim bileli gözlük takıyorum ve nefret ediyorum lanet gözlükler pahalı olmasa kırcam sinirimi çıkarcam D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 yaşım: 26 gözler: 2,25 - 2,75 miyop. gözlüğe harcadığım para: milyarlar gözlükle atraksiyonlara girememe handikapı: cansıkıcı - lazer: şuan yaptırmam sebep: 30 yaşıma geldiğimde gözdeki ilerleme gerileme biticek tümden, artı 4-5 yılda zaten fena tekınolojiler türicek gene. o zman 1000 euro, 5000euro farketmez basar parayı yaptırırım. dokunmaz maddi olarak. ama önce teknolojinini biraz daha gelişmesini bekliyorum. göz kuruluğu mevzusu çok tehlikeli. kuzenim jel göz yaşı kullanıyo artık gözünü oynatabilmek için. lazer amelyat maduru.. hele biraz daha zaman geçsin bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17106989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben daha göz çizdiren göz doktoru tanımadığım için bende yaptırmıyorum 6 iki gözümde, lensle gayet güzel anlaşıyoruz. doktoruma çizdirem mi dediğimde, ben cizdirceğim zaman sende cizdirirsin dediydi bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "Tatar Ramazan" said: ILasik diye yeni bişi çıkmış lazerde, bunun artılarını bilen var mı? Ben birkaç senedir bu lazer olayını düşünüyorum gözlük-lensten kurtulmak için. Tek çekincem ameliyatın yan etkisi olabilen kuruluk ve ilerde farklı sorunlar çıkarsa geri dönüşü olmaması. "Lazerle göz tedavisinde son ulaşılan nokta bu ILasik'miş ve günümüzün en yenilikçi lazer teknolojisi INTRALASE ve ileri kişiye özel tedavinin (Advanced CustomVue) kombinasyonuymuş", Dünya Göz'ün sitesinde yazdığına göre ve aradığımda 1200 euro fiyat çektiler bu ameliyat için. Muayenesi, ekstrası falan filan daha baya şişecek zannedersem bu fatura. Aslında aklıma yattı ama, aynı ILasik sistemini biraz daha ucuza uygulayan yerler var mıdır? Türkiye Hastanesi'ne baktım ama ILasik yazmıyordu orada. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim. Dünya Göz'de bu ameliyatı oldum. Bu senenin haziran ayında 700 Euro tuttu. Şu an gayet memnumum. İlk 2-3 ay 3 tane göz damlası var onları kullandım. Uzun bir süre göz kuruluğu olabilir diye suni göz yaşı damlası vardı bi de. Onu da bir kaç aydır kullanmıyorum. Benim gözler 2.75-3.25 idi. %90 ihtimal garnati verildi. 1 sene içinde göz numarası yükselirse tekrar ameliyata girebiliyorum(bedava olanına =)). Benim ameliyat 20 dakika sürmüştü. Hatta toplamda 3 hasta girdik ameliyathaneye sıra falan bekledik yani o yüzden uzun sürdü =) Sadece ilk gün biraz acı çekebilirsin. Benim gibi yazın başında, günlük güneşlik ortamda ameliyat olunca; o güneşe edilen küfürlerle yaratıcılığını zorlayabilirsin. Ertesi gün kontrole gidiliyor doktora. Ameliyat sonrası gözüne takılan koruyucu lens çıkarılıyor ve çerçevesiz hayata merhaba diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 biri şuraya göz çizip koysun lütfen çok üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar