Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Biri şunu nolur anlatsın. Hayalim butlarını koparıp yemek barbarlar gibi. Ama altından kalkamam diye korkuyorum. selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 HACI YAPMA YAPMA YA YAPMA YA off çok açım zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kuzun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 EVet beyler biz buna niyetlendik. anlatın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kuzunuz var mı kuzunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Kuzuyu alıyon çubuğu sokuyon ağzından çıkıyo sonra çeviriyon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ginaly said: Kuzunuz var mı kuzunuz? vaaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: Kuzuyu alıyon çubuğu sokuyon ağzından çıkıyo sonra çeviriyon :(ya bilmiyosan yazma off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Süt kuzu alın daha kolay pişer ve eti daha yumuşak, lezzetli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bekleyin büyüsün sonra kesersiniz difrize atarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abicim kuzuyu aldığımızı varsayıyoruz zaten. olay o değil nasıl bi ateş olacak. kaç saat pişiricez. pişirirken üzerinden pişenleri keserek alacak mıyız sürekli vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kısık ateşte pemleşinceye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kuzuyu alın difrize atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://img33.imageshack.us/img33/127/sfdsfsdfc.jpg böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Ateş sıcak olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 meşe közünde 3-4 saat agır agır cevirceksiniz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 barbar gibi dediğin için kılıca taktım kuzuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 http://www.bacanakkuzucevirme.com/nasil.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Polis kuzuyu alkolden çevirirsede kuzu çevirme olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ne bu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 gülüyomuyduk burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 arkadaşım pis şakalarınız garbage bölümünde yapabilirsiniz, burası öğretiler bölümü. şimdi izin verirseniz bir şeyler öğreneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kuzunun akan yağının ateşe gitmemesi lazım bildiğim kadarıyla öyle olursa hem ateş söner hem et kuru olur. Birinin akan iğrençliklerle ilgilenmesi lazım. Bence gidin kuzu tandır yiyin bir yerlerde ilerde 50 yaşına gelip piknik yapmaya ormana gittiğinizde çizgili pijamalarınız ve beyaz atletlerinizle yaparsınız daha rasyonel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 akan iğrençlikler derken temizliyosun abi için şişe geçirmeden önce. yünüyle birlikte filan atmıyosun yani slkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar