Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ciddi bi konferans toplantı gibi bişey hatırlamıyorum tam, 6-7 kişilik bi ekip görüşme yapıyor (devlet büyükleride olabilir emin değilim), içlerinden kadın olan afedersiniz yelleniyor ufak gülüşmeler başlıyor sonra bi adam kopuyor tam duruldular derken adam tekrar kopuyor falan hatta kadın 2. defa kaçırıyordu galiba. eğlence bölümüne konmuştu o video ama başlığı neydi unuttum onu bulursanız acayip makbule geçer biliyonuzmu ramazan ramazan 3x sevaba girersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 haha seni seviyorum arama inancı. aklıma 2 kelime geldi "bari" ve "yapma", aradım "bari orda yapma" başlığı altında buldum http://www.youtube.com/watch?v=k6G9EWvfpUc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahaha çok bombaydı bu ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Neden osuruyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 audsufhsdfsdfuh abi orda osuran kadin mi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Niye pembe bulutu göremeyince şaşırdın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 osuruğa gülenin ginaly kadar aklı vardır. yani çok zekidir demek istedim. görüşürüz kib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Dartanian said: Niye pembe bulutu göremeyince şaşırdın mı? yok öyle düsüncek olsam ''osuruk'' degil ''pirt'' derdim. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 teyzem hakkında ileri geri konuşmaya utanmıyor musun lan cins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bi gün tyezenle tanışcam utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Garı osuruyo evette. Yalnız 2.osuruk güzel.bass veriyo böyle. İlkinde biraz daha uzun sürse sıçıcak oraya 3.de zaten gülerken koy götüne modunda osur gitsin havasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 TEYZEM DE KÜTÜR KÜTÜR HEA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar