Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Merhabalar, genelde jquery kullandığım için takıldım kaldım ve çözümü bulamadım. Şimdi bir popup kodum var ve sayfada herhangi bir yere tıklandığında açılması gerekiyor. Normalde jquery'de $("*").click( git ); function git() { windows.open... } gibi yaparsak oluyor ama bunu javascript ile yapmalıyım. Nasıl yapabilirim ?
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ya ben dalgınlıkla buraya açmışım. DOnanım yazılım bölümne açıcaktım oysa =(
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 En nefret ettigim sozde reklam cesitlerinden biri. Bunun icin yardim edenin cuku dussun diyorum baska da birsey demiyorum ...
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Desin, demesin, sayfada herhangi bir yer diyor. Meali; sen gidip bir yere tiklayinca gerzek gerzek reklamlar acilacak.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 arkadaşlarına şakalı komikli site hazırlıyodur belki.
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 var allLinkElements = document.getElementsByTagName("a"); for(var i=0; i< allLinkElements.length; i++){ allLinkElements[ i ].onclick = function(){ // burda napmak istiyosan yap. } }
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 reyou said: var allLinkElements = document.getElementsByTagName("a"); for(var i=0; i< allLinkElements.length; i++){ allLinkElements[ i ].onclick = function(){ // burda napmak istiyosan yap. } } Teşekkür ederim. Çok sağol reyou di said: En nefret ettigim sozde reklam cesitlerinden biri. Bunun icin yardim edenin cuku dussun diyorum baska da birsey demiyorum ... Amaç farklı aslında ön yargıyla yaklaşmamak lazım. edit: neyse anlatıyım. Sitemde bir çeşit oyun düşünüyorum üyelere rastgele tıkladığında belli bir şans oranıyla pop-up açılıcak bu popup 'da bi soru sorulucak soruyu bilen puan alıcak. Kaba taslak böyle birşey
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Hakkatten oyleyse reyou cuku kurtardi demektir =)
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yalniz reyou'nun kodu, sayfadaki tum anchor elementlerinin onclick eventine fonksiyon eklemek. anladigim kadariyla pluton body uzerine onclick eklemek istiyordu(?).. body elementine attahEvent(ie) ve setAttribute(digerleri) fonksiyonlariyla eklenebilir, eger amac body ise.. (en azindan jquery parcacigi oyle)
Öne çıkan mesajlar