adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Asteroth said: adamınbiri said: oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı Dostum sen "Babam vefat etti, kredi kartını kullansak öldüğü için faturadan yırtar mıyız" diye konu açan arkadaş değil miydin? evet bendim ne oldu aile içinden birinin paraya mı ihtiyacı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Nefr said: sinad said: Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti. adamin derdi anlasmak gibi gorunmuyor bana buradan bakinca para muhabbeti nedir ne amacla soylemistir bilmiyorum ama sonucta ne kadar olursa olsun parayla kapatmaya yanasacak olsa ilk sarti one surmez cinayette anlaşma olmaz ki zaten ben paramı aldığım için yargılanmasını istemiyorum hukuken bişey ifade etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Flassh said: aileme 3milyon dolar verceklerse benide öldürebilirler nepe yani işte fedakarlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 adamınbiri said: Asteroth said: adamınbiri said: oha adam e-5te kendini maddi kazanç için başka erkeklere pazarlıyan bayanlardan birinin oğlu çıktı Dostum sen "Babam vefat etti, kredi kartını kullansak öldüğü için faturadan yırtar mıyız" diye konu açan arkadaş değil miydin? evet bendim ne oldu aile içinden birinin paraya mı ihtiyacı var? Halimiz vaktimiz yerinde de, para sıkıntısı çekerseniz aileden birinin ölmesini beklemeyin, elimizden geldiğince 3-5 yardım ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 How to trasform a Acılı baba to a medya maymunu. Jetz im kino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ingilizce gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 senin için almanca da var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Adam mı istemiş yoksa karşıdan mı bu teklif gelmiş o kesinleşsin sonra linç edersiniz kızın babasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 türkiyede mağdurlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar