Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay be arkadaş!

sinad

Öne çıkan mesajlar

Münevver’in babasından şok istek

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden 3 milyon euro helallik istedi.

Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.

Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.

Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi.

Her kuruşu Helal olsun...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada hazır bu cinayet haberi ile ilgili bi konu açılmışken geçen gün gördüğüm bi haberi de paylaşayım. Bu cem zibidisinin anneannesi mi babaannesi mi ney, "torunumu ürküttüler o yüzden teslim olmuyor. sadece cem mi cinayet işliyor." demiş. Saçını başını yolsaım geldi de, sonradan düşündüm saçı başı kızlar yolar, biz ağız burun dağıtırız genelde
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.

adamin derdi anlasmak gibi gorunmuyor bana buradan bakinca

para muhabbeti nedir ne amacla soylemistir bilmiyorum ama sonucta ne kadar olursa olsun parayla kapatmaya yanasacak olsa ilk sarti one surmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...