ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 İzmir'in kızları, Şu fani dünyada ölüp gitçeksiniz, toprak doldurcaana ben doldurayım, Best, Ginaly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 AHAHAHHAHAHA of aajgdsgdfjdgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ginaly said: İzmir'in kızları, Şu fani dünyada ölüp gitçeksiniz, toprak doldurcaana ben doldurayım, Best, Ginaly. Sevgili Ginaly, Su fani dünyada senin doldurmandansa toprak doldursun daha iyi. Best, Izmirli Kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 İzmir'in kızları döt eder adamı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 vaniLLe said: ginaly said: İzmir'in kızları, Şu fani dünyada ölüp gitçeksiniz, toprak doldurcaana ben doldurayım, Best, Ginaly. Sevgili Ginaly, Su fani dünyada senin doldurmandansa toprak doldursun daha iyi. Best, Izmirli Kiz. Sus lan şişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 sensin lan sisko, sen anca dolma doldurursun anacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 dolma? ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 patlıcan mı biber mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ince ve uzun anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 hayir bal kabagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ov ye man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ginaly said: İzmir'in kızları, Şu fani dünyada ölüp gitçeksiniz, toprak doldurcaana ben doldurayım, Best, Ginaly. nazarımda efsane oldun cinali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Bir adam restoranta girmiş köfte sipariş etmiş. Gelen köftenin üstünde acayip kıl varmı. Çağırmış garsonu bu ne demiş. Garson bizim aşçınınn tek kolu yok köfteleri düzlerken bir eli ve göğsünü kullanıyor. O yüzden kıllıdır demiş. Adam oha lan öyle iş mi olur mu? Bu ne lan demiş. Garsonda o bişey mi kabak dolması yapıyor sen bide onu gör demiş. Yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bi adam varmış bi de penisi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Emaleth said: BİZ SÜPER DEĞİL MİYİZ ULAN?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bazılarınız süper. izmirli kızların da bazıları süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 geri kalanınız fıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben superim sahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 izmirde 1 tane süper kız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 1 tanede süperman var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben ankara kadrosundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 en süper alamanci benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 beraber rulluyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar