lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Nakamura said: dory rüya dedi de aklıma geldi. pazartesi günü rüyamda Cons'u gördüm. Orçun diye seslendiyodum bende ona. (Bi samimiyet vardı yani ^^) Böyle kareli gri bi gömlek vardı üstünde. Pis pis sırıtıyodu giderken. Ne gülüyon lan diyodum ben, sırıtmaya devam ediyodu. Sonra da arkadan birisi orçun işte, hep böyle o diyip o da gülüyodu.. bu da böyle bi hikayemdir işte.. AHAHAHAHADKŞNMFSAKJDNAJKDASAADASFS CİDDEN BÖYLE BİR İNSAN LAN CONS KARELİ GÖMLEK HARİÇ AHAHHAHAHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 mahallenin yollusu orcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 çift kişilikli mi oldun sen ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 abav aklıma staj yaptığım dönemdeki şefim geldi. kürt kökenliydi sormuşlar buna "tarık sen rüyaları kürtçemi görüyon türkçemi" diye. tarık abi dövmüş sonra bunları. okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ohahadahdhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 popon açıkta kalmış. poponu da scrubsa dönmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Xenocide said: abav aklıma staj yaptığım dönemdeki şefim geldi. kürt kökenliydi sormuşlar buna "tarık sen rüyaları kürtçemi görüyon türkçemi" diye. tarık abi dövmüş sonra bunları. okadar ahahaha of gözümde canlandirdim da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar