Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzluk

chambers

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bella said:

sensiz olmaz-grup gündoğarken i dinle.
çok güzel.

bunu demeye gelmiştim.

hazırlıklı ol birazdan montla sıç karikatürü koycak biri

Daha sonra hem mutsuz hem sinirli bi insan olucaksın.

Çözümü alkol veya bi oyuna bağlanmak.

Yalnızlık daha çok mutsuzluğa iter bu kadar bilgi yeter neyse gg
Mesaj tarihi:
chambers said:

sıradan bi mutsuzluk değil ama . depresyonun eşiğindeyim şı anda

Deniz varsa ve oralar güvenliyse tak mp3ü müzikveren bişii çık sahile denizi izle neden mutsuz olduğunu düşün.
Mesaj tarihi:
öss ye hazırlanmaya başladım koca sene var önümde 1 haftadan sonra böyle oldum yani bu sene böyle devam edicek . yenilecek bi mutsuzluk değil yani . şimdi amaaaan dert ettiğin şeye bak diceksiniz de üzülüyorum önüne geçemiyorum napiyim .
Mesaj tarihi:
ikinci kere falan hazırlanıyosun herhalde.
mecburiyet.yapıcak birşey yok.
kalan bu haftayı iyi değerlendir sonra da başla mutsuzum falan diye düşünüp buna yoğunlaşma.sonuçta bu bir sene geçiyor bir şekilde.
Mesaj tarihi:
alisirsin, sakin ol.
panikleme.
akisina birak.
ossye hazirlandigin sene amac mutluluk degildir.
duygulari kapatip, sinava ver bunyeyi, cabucak geccek zaten.
sonra kazaninca da mutlu olucaksin.
Mesaj tarihi:
depresyonun eşğindeyim diyen adamın depresyonun D'sinde bile değildir bırakcan önce bunnarı =p

öss dediğin şey ne abi, dediğin gibi 1 yıl var zaten önünde.

kaldır o makineyi önce. sonra git kitapçıdan okumak için bişeyler al otur masa başına.(fhm,boxer da olur dert değil) sonra dergi kitap okumaktan sıkılıp yavaştan test çözeyim bari demeye başlarsın bi yerden sora da çalışırsın uslu çocuk olursun.

yoksa o monitör ışığı habire der sana gel benle paylaş derdini seni depresifmiş gibi hissettireyim böylece çalışmaktan kurtulursun deyü

kolay gelsin.

/gerçi ben yanlış anlamışım, bunları 2-3 ay sonra yazmak gerekir sana eheh
stres yapıyo di mi yeni sürece girceksin eskisi gibi gitmemesi gerekecek bişeyler yapman lazım felan fıstık.

şu an beklemekten başka yapabilceğin bişey yok aslında
çekicen o stresi sonra geçecek
Mesaj tarihi:
günlük faliyetlerini arttırıp daha aktif olmak senin icin yapılacak öncelikli sey suanda . denedikce sana zevk veren seylerin hala oldugunu göreceksin dolayısı ile mutlu olmaya baslarsın böyle belkide
Mesaj tarihi:
zaten hiç hayat boktan muhabbetlerine girmedim . farkındayım yani sonunda rahatlıcağımın ama cefasını çekerken de böyle sıkıntı geliyor. düşünün ki dersane otobüs ve evden başka bi yerde bulunmuyosunuz ve işte gidicek böyle . mutsuz olmak için illa sevgiliden mi ayrılmak lazım

dimi ama
Mesaj tarihi:
chambers said:

düşünün ki dersane otobüs ve evden başka bi yerde bulunmuyosunuz ve işte gidicek böyle .

türkiye birincisinin programı böyleydi eminim ki, senin programının da böyle olmasına gerek yok, rahatla sal biraz
Mesaj tarihi:
bende 2 kere hazırlandım öss'ye ama böyle şeyler olmadı bana çok rahattım nedense

dershanedeki ortama alışıp kaynaşmaya bak hızlıca bi de zevk aldığın sosyal aktiviteleri ihmal etme aman öss var diye o da bi ihtiyaç, ayrıca sadece dershaneye gidip öss ye hazırlancağın bomboş bi sene var önünde ben çok keyif alıodum bu düşünceden sdfs
  • Yeni Oluştur...