Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutsuzluk

chambers

Öne çıkan mesajlar

depresyonun eşğindeyim diyen adamın depresyonun D'sinde bile değildir bırakcan önce bunnarı =p

öss dediğin şey ne abi, dediğin gibi 1 yıl var zaten önünde.

kaldır o makineyi önce. sonra git kitapçıdan okumak için bişeyler al otur masa başına.(fhm,boxer da olur dert değil) sonra dergi kitap okumaktan sıkılıp yavaştan test çözeyim bari demeye başlarsın bi yerden sora da çalışırsın uslu çocuk olursun.

yoksa o monitör ışığı habire der sana gel benle paylaş derdini seni depresifmiş gibi hissettireyim böylece çalışmaktan kurtulursun deyü

kolay gelsin.

/gerçi ben yanlış anlamışım, bunları 2-3 ay sonra yazmak gerekir sana eheh
stres yapıyo di mi yeni sürece girceksin eskisi gibi gitmemesi gerekecek bişeyler yapman lazım felan fıstık.

şu an beklemekten başka yapabilceğin bişey yok aslında
çekicen o stresi sonra geçecek
Sosyal ağlarda paylaş

zaten hiç hayat boktan muhabbetlerine girmedim . farkındayım yani sonunda rahatlıcağımın ama cefasını çekerken de böyle sıkıntı geliyor. düşünün ki dersane otobüs ve evden başka bi yerde bulunmuyosunuz ve işte gidicek böyle . mutsuz olmak için illa sevgiliden mi ayrılmak lazım

dimi ama
Sosyal ağlarda paylaş

bende 2 kere hazırlandım öss'ye ama böyle şeyler olmadı bana çok rahattım nedense

dershanedeki ortama alışıp kaynaşmaya bak hızlıca bi de zevk aldığın sosyal aktiviteleri ihmal etme aman öss var diye o da bi ihtiyaç, ayrıca sadece dershaneye gidip öss ye hazırlancağın bomboş bi sene var önünde ben çok keyif alıodum bu düşünceden sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...