chambers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 abi napması lazım insan mutsuz olunca ? bekleyince geçiyo mu ? özel bi formülünüz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sensiz olmaz-grup gündoğarken i dinle. çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bella said: sensiz olmaz-grup gündoğarken i dinle. çok güzel. bunu demeye gelmiştim. hazırlıklı ol birazdan montla sıç karikatürü koycak biri Daha sonra hem mutsuz hem sinirli bi insan olucaksın. Çözümü alkol veya bi oyuna bağlanmak. Yalnızlık daha çok mutsuzluğa iter bu kadar bilgi yeter neyse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sıradan bi mutsuzluk değil ama . depresyonun eşiğindeyim şı anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 o zaman dinleme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 chambers said: sıradan bi mutsuzluk değil ama . depresyonun eşiğindeyim şı anda Deniz varsa ve oralar güvenliyse tak mp3ü müzikveren bişii çık sahile denizi izle neden mutsuz olduğunu düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 mutsulugunun ne oldugunu ilk önce belirle daha sonra mutsuzlugunu yenmeye calıs gücün yetmedigi yerde bırak bi sekilde yoluna girer umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 aman diyim hayat çok kötü hep mutsuzum deyip 3m0 olma sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 öss ye hazırlanmaya başladım koca sene var önümde 1 haftadan sonra böyle oldum yani bu sene böyle devam edicek . yenilecek bi mutsuzluk değil yani . şimdi amaaaan dert ettiğin şeye bak diceksiniz de üzülüyorum önüne geçemiyorum napiyim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 daha dur ne mutsuzluklar çıkacak önüne... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ikinci kere falan hazırlanıyosun herhalde. mecburiyet.yapıcak birşey yok. kalan bu haftayı iyi değerlendir sonra da başla mutsuzum falan diye düşünüp buna yoğunlaşma.sonuçta bu bir sene geçiyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 alisirsin, sakin ol. panikleme. akisina birak. ossye hazirlandigin sene amac mutluluk degildir. duygulari kapatip, sinava ver bunyeyi, cabucak geccek zaten. sonra kazaninca da mutlu olucaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 depresyonun eşğindeyim diyen adamın depresyonun D'sinde bile değildir bırakcan önce bunnarı =p öss dediğin şey ne abi, dediğin gibi 1 yıl var zaten önünde. kaldır o makineyi önce. sonra git kitapçıdan okumak için bişeyler al otur masa başına.(fhm,boxer da olur dert değil) sonra dergi kitap okumaktan sıkılıp yavaştan test çözeyim bari demeye başlarsın bi yerden sora da çalışırsın uslu çocuk olursun. yoksa o monitör ışığı habire der sana gel benle paylaş derdini seni depresifmiş gibi hissettireyim böylece çalışmaktan kurtulursun deyü kolay gelsin. /gerçi ben yanlış anlamışım, bunları 2-3 ay sonra yazmak gerekir sana eheh stres yapıyo di mi yeni sürece girceksin eskisi gibi gitmemesi gerekecek bişeyler yapman lazım felan fıstık. şu an beklemekten başka yapabilceğin bişey yok aslında çekicen o stresi sonra geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yok abi biliyorum normalde gülerler adama öss den depresyona girdim dersen ama yani ... community feeling işte anlayın anlatamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 editledim bişeyler daha ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 öss ye hazırlananların drama mevsimi geldi. normaldir. hepsi geçecek. "BUNEMKYAA BİSSÜRÜ KONU BÜSSÜRÜ TEST NASIL BİTÇEK. TÜRKİYEDE EĞİTİM SİSTEMİ RERERÖRÖERÖR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 günlük faliyetlerini arttırıp daha aktif olmak senin icin yapılacak öncelikli sey suanda . denedikce sana zevk veren seylerin hala oldugunu göreceksin dolayısı ile mutlu olmaya baslarsın böyle belkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 zaten hiç hayat boktan muhabbetlerine girmedim . farkındayım yani sonunda rahatlıcağımın ama cefasını çekerken de böyle sıkıntı geliyor. düşünün ki dersane otobüs ve evden başka bi yerde bulunmuyosunuz ve işte gidicek böyle . mutsuz olmak için illa sevgiliden mi ayrılmak lazım dimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Geçen sene veya yazın çok eğlendin.Bu sene onların olmıcağını bildiğin için böylesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chambers Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yok o da olmadı yazın da ailem ile bol stresli kavgalı geçti . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 chambers said: düşünün ki dersane otobüs ve evden başka bi yerde bulunmuyosunuz ve işte gidicek böyle . türkiye birincisinin programı böyleydi eminim ki, senin programının da böyle olmasına gerek yok, rahatla sal biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende repeat oldum aynı senin gibi sürekli ineklemem gerekicek pffhhh:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bende 2 kere hazırlandım öss'ye ama böyle şeyler olmadı bana çok rahattım nedense dershanedeki ortama alışıp kaynaşmaya bak hızlıca bi de zevk aldığın sosyal aktiviteleri ihmal etme aman öss var diye o da bi ihtiyaç, ayrıca sadece dershaneye gidip öss ye hazırlancağın bomboş bi sene var önünde ben çok keyif alıodum bu düşünceden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ilk hazırlanışın mı ikinci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 chambers said: yok o da olmadı yazın da ailem ile bol stresli kavgalı geçti . of bende ilk seneyi pas geçince annemle çok çılgın kavgalar etmiştim buna diyecek bişi yok harbiden bunaltıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar