Maaya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 bu arada ramones'in fotoğrafları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 KAÇIN LAN FORUMDA KIRO VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Dartanian said: Maaya said: "roket adam" said: sen yoluna devam et. yalnız maaya nın sevgilisi var, aşağı alırlarsa sonra nettim ben diye yardım isteme dsfjk who is? Sevgilin bumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Maaya said: "roket adam" said: sen yoluna devam et. yalnız maaya nın sevgilisi var, aşağı alırlarsa sonra nettim ben diye yardım isteme dsfjk who is? he wishesssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 oha kızların hepsi pm attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 maya hariç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahaha bulamadım resmi ya. bıldırcınları diye arattım hatta cons un postu buldum ama foto yok. bi foto vardı ya uçuyoruz falan. onu diyorum dsf. o diil de bildiğin hafıza ayırmışım buna da, forumda gördüğüm fotoğraftaki kızın sevgilisi var mı yok mu hatırlıyorum. beynimi ne gereksiz şeylere yoruyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Abi neden acaba? Asdsagasga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 eski sayfalara bakın daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 @roket adam sen nerden biliyorsun benim sevgilim olup olmadığını?? bir alaka kuramadımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 İlgili arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 off maaya. banane senin sevgilinden allasen. geyik yapıyorduk şurda. o fotoğraftan sonra öyle bişi demiştin diye hatırladım. o konuyu okurken beyin database'imde bi boşluk oluşmuş, bu gereksiz bilgi doldurmuş orayı dsflk. yoksa kimseye öm le yazdığım falan yok. paticikte bana bunu yaptırabilecek çok az kız var şu an sdkfjh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 aşkından ne hallere düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 "roket adam" said: off maaya. banane senin sevgilinden allasen. geyik yapıyorduk şurda. o fotoğraftan sonra öyle bişi demiştin diye hatırladım. o konuyu okurken beyin database'imde bi boşluk oluşmuş, bu gereksiz bilgi doldurmuş orayı dsflk. tamam tamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Önce bi kağıda forumdaki kızların listesini çıkartıyosun. Daha sonra hepsine pislik dolu asılan bi mesaj atıyosun. Biri gelip sana laf ederse(yani sevgilisi) onların yanına sevgilisi var yazıyosun. Bu olayı ayda 1 düzenli olarak herkese tekrarlıyosun ayrılmamışsa -lan ben seni uyarmadım mı?.... gibi bi mesaj alıyosun. Eğer daha ılımlı bir mesaj gelirse ayrılmıştır yazıyosun.Böylece hepsini biliyosun Çok gereksiz bi post oldu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 herşey sarkmış ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Dartanian said: Önce bi kağıda forumdaki kızların listesini çıkartıyosun. Daha sonra hepsine pislik dolu asılan bi mesaj atıyosun. Biri gelip sana laf ederse(yani sevgilisi) onların yanına sevgilisi var yazıyosun. Bu olayı ayda 1 düzenli olarak herkese tekrarlıyosun ayrılmamışsa -lan ben seni uyarmadım mı?.... gibi bi mesaj alıyosun. Eğer daha ılımlı bir mesaj gelirse ayrılmıştır yazıyosun.Böylece hepsini biliyosun Çok gereksiz bi post oldu bu ya. aha lisede kız tavlama taktikleri vol 1 daha farklı şekilde ama aynı kapıya çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ahahhaha harbiden çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Ramones said: ben seni tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 özelden msn ver :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 @asgard ahah, lisede benden habersiz benim adıma bir kıza gül yollamışlardı sırf sevgilisi var mı yok mu diye öğrenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 tanışalım demedim. tanıyorum dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 OFF AHAH COK IYIYDI SU SON MUHABBET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar