Maaya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 wildpervert said: işte kız, başka kız, ÖM, doğum günü kutlanan kafe, hon, tokmak, fake, sarhoş, albüm. ne güzel özet o öyle..
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bak şimdi akila doriye aşkım dedi ve olaylar gelişti dartanyan mayaya yazdı, bunu tüm pati çaktı ve liseli modunda sardı akila banlandı, geri gelip gırisvold'a atar yaptı. sonra herkes ona ayar verdi bitti. sonra sanıyorum birisi "asla aptallarla tartışma, çünkü onlar...." diye sihirli cümleyi kurdu çünkü sonra herşey birbirine girdi, takip edemedim.
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 chagy said: Sarhoş olmam ben asla never never ever Zep kızmadın dimi bana cevap vermedim diye ö.m'e? :p INSAFSIZ cocugun daha ilk pm iydi ya naptin sen
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 chagy said: Sarhoş olmam ben asla never never ever Zep kızmadın dimi bana cevap vermedim diye ö.m'e? :pdüz çizgide yürü
xunn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 dory said: forumun en guzel kizi xunn, sonrasi icin maaya adaylik koysun Bunlar ahirette bir tarafımıza girecek postlar.
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 chagy said: Sarhoş olmam ben asla never never ever Zep kızmadın dimi bana cevap vermedim diye ö.m'e? :p kız olsaydın koymazdı da. ilk ömmi atmışım şurda inanmışım,duygularımla oynadın olum resmen.
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 lan bi erkek bu kadar duygularını incitebiliyorsa..?
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 xunn said: dory said: forumun en guzel kizi xunn, sonrasi icin maaya adaylik koysun Bunlar ahirette bir tarafımıza girecek postlar. naber ;)
Zep Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 mallık bende gerçi önceki postlarına bksam 2 dk fener,galatasaray fln atıp tutuyosun ahahaha
chagy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Zep said: kız olsaydın koymazdı da. ilk ömmi atmışım şurda inanmışım,duygularımla oynadın olum resmen. Çok nadirdir insanlar ilk ömde başarılı olsun, önemli olan vazgeçmemek, tek amacım senin hayata daha sımsıkı sarılmanı ve hiç birşeyden vazgeçmemeni sağlamaktı. Vazgeçme, aç ömü ve yaz
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 fastreloader said: bak şimdi akila doriye aşkım dedi ve olaylar gelişti dartanyan mayaya yazdı, bunu tüm pati çaktı ve liseli modunda sardı akila banlandı, geri gelip gırisvold'a atar yaptı. sonra herkes ona ayar verdi bitti. sonra sanıyorum birisi "asla aptallarla tartışma, çünkü onlar...." diye sihirli cümleyi kurdu çünkü sonra herşey birbirine girdi, takip edemedim. dory lede amma kavga ediliyor ya :) geri donup bide atar yapti demek vay vay :) bi entourage izliyim dedim neler olmus. eric ashley i birakti, artik rahatim o kari yok dizide isalah
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 15-16 sayfa oldu sanırım albüm coştu.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sen de coşmuşsun anlaşılan.vay abaza :D
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 duruldu ama şimdi. nerdesiniz olm?
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 delimanyakcapkin said: fastreloader said: bak şimdi akila doriye aşkım dedi ve olaylar gelişti dartanyan mayaya yazdı, bunu tüm pati çaktı ve liseli modunda sardı akila banlandı, geri gelip gırisvold'a atar yaptı. sonra herkes ona ayar verdi bitti. sonra sanıyorum birisi "asla aptallarla tartışma, çünkü onlar...." diye sihirli cümleyi kurdu çünkü sonra herşey birbirine girdi, takip edemedim. dory lede amma kavga ediliyor ya :) geri donup bide atar yapti demek vay vay :) bi entourage izliyim dedim neler olmus. eric ashley i birakti, artik rahatim o kari yok dizide isalah Bizde yazdı olduk bu arada.....
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 biraz okudumda hafif bi yazma var be abi dimi simdi :)
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 ya ne hafifi klavyenizi korkak alistirmayin adam resmen yazdi budur
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bide bsi sorcam xnunn muydu neydi onun fotosu gelcekti noldu ?
Öne çıkan mesajlar