Bella Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kermit said: vaniLLe said: AY CANIM ISIK KÖTÜ ONDAN ÖLE CIKMISSIN DI MI LAN BENİ CANLI GÖREN BİRİSİ SÖYLESİN BEN ESMERMİYİM DEĞİLSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 alala. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Fistan said: gökalp 98-99 dan beri kumral yani ben öyle gördüm hep aha budur kumralım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ya hadi güzel kızlardan bi tanesi resim koysun da şu fede - kermit ikilisinin negatif enerjisinden kurtulalım. İlk defa katıldım escape e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sen koyda birazdan duşa giricem melzeme çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 selam en son italyan manitamla fotomu koymustum yil oldu http://img691.imageshack.us/img691/9927/maladam.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 aman tanrım =// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 çok tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gay parade? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kızlar iyiymiş hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 soldaki daha iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 dostum harikasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 törkiş beli densır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Farinal said: evilmaddox said: Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani. Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar. Ammaaaaa 3 numara tiki, zengin ve bakımlı güzel kızları çekerken senin saçın pis rockçı çirkin kızları çekiyor Abi "diyosaaaan" diye konuşan yapay sarışın gerizekalılarla takılacağıma kesekağıdına mahkum olurum ömür boyu, daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Lütfen hayatında hiç saç uzatmamış/uzatamamış/uzatmayacak/uzatamayacak insanlar uzun saç temalı ahkam kesmeyi bıraksın yahu. Ayrıca sadece metal dinleyenlerin saç uzattığı devir çoktan kapandı. Yine ayrıca dread ile metalin zerre alakası yok. Metal dinleyenler arasında da dread yaptıranlar olabilmesinden başka tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Of adam onur meselesi yaptı. Hadi şimdi çıkın işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 saclar uzun gitseydi mapusa ders vermeye o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 benim 7 yıl uzundu saçlarım ben bile bişi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 24'ten sonra uzun saç, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 arkadaşlar sakin benim için kavga etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sen arkadan bağlasan olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 uzun saç güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 fede said: arkadaşlar sakin benim için kavga etmeyin bu konu artık seni aştı fatih çekil kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar