barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 saç uzatamayanlar ve uzattığında bok gibi olan arkadaşlar, uzun saça bok atmayınız lütfen. kısa saçın da yakıştığı insanlar var tabi. yok değil. fakat her önüne gelen tavuk gibi budayıp dolaşıyo "kanka kızlar buna bakıyo diye." soruyorum size neden hala internette tek el ile dolaşıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Azmodai said: Zaten belli bir yastan sonra halen ergen metalci gibi gezmek cirkin oluyor, saclar istedigi kadar yakissin. TEBRIK. evet. kesinlikle. cok pis katildim. ama simdi söyle bi herif gelse, eririm. o da var. gerci saclarini kestirince de cok iyi oldu spartacuscugum. hem uzun saca sahip olup hem de stil sahibi olan yakisikli sütun gibi dilberler de var, ki onlar biraz utopia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben o kadına eririm arkadaş. Adamı yemişim. Ama burda çok çirkin çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 göz kaş yeşim salkım kızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 sesu said: Ben o kadına eririm arkadaş. Adamı yemişim. Ama burda çok çirkin çıkmış. çirkin hali bile yetiyo be şesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Östrojen'in testesteron'a ağır bastığı kavşak: Sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 evet o da hakkaten eritcek potansiyele sahip bi hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 köylü gibi az ama sıva döker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 balon said: ayrıca ildeniz bebeyim kısa daha güzelsin. kaytan bıyıklı kısa saçlı. http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/b_ilde.jpg Nar çiçeğinden haylazım, gül dalından hovarda Masum (aksi) perçem dökülsün haydi haydi haydi Kaytan bıyık bükülsün haydi haydi haydi Yel değmez bana, yelken açmışım sana Nar çiçeğinden haylazım, gül dalından hovarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrıca gerekli açı yakalanmasa bile http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/yuh.jpg %68 benzerlik o yee (benim burnum daa güzel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ayrıca evet yeni fotoğrafım olamdığı için evire çevire aynılarını koyuyuroum.. ne var? isteyen çekiyor arkadaşım bu saatten sonra açılı çekilmiş fotoğraflarla gelemem ben.. üstelik poz verince değil doğal ortamımda iyi çıkıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 abi ilk foto cidden efsaneymiş ben onu görmemiştim. you can be my hero artık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 şöle kaslı hayvan gibi amca fotoları koyuyonuz albume. olmayan kaslarım da içine kaçiyo, sönüyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 o zaman bununla kapanışı yapayım şayet konuya dair başka görsel kalmadı bende hepsi bu kadardı http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/plakkapa.jpg bir sonraki ildeniz saatinde görüşmek üzere *akşama doğru jeneriği girer* http://www.youtube.com/watch?v=uUvHeCEGycQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 BabacumMostors said: Khelben said: ama ildenizin suratını kapatıyo uzun saçı iyi oluyo abi. bide vakabayaşi havası katıyo halı sahada afhdf kesekağıdıyla giderim var yani bu mudur? müdür? aynen budur. mutlu müdür müdür müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 osman nuri nuri nuri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 facebook celeb look alike der ki: ah keske diyorum ben de. sdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 encıl deel mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Bu adam da çok şeker. Bir de kare surat olmasa baya iyi olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yani facebook israrla cok benzedigimizi ifade ediyor, hangi fotoyu koysam da bu cikiyor. Keske encil olsam cidden ama degilim yani. O kare ceneye de can kurban adadfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 facebook benim bired pit olduğumu iddaa ediyor, keşke olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 benide orçun özerdem diye birine benzetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hatırlat buna bi güleyim, 15 nisan 14 30 dan sonra boşum, dasaa nın esprilere gülmekle dolu bütün programım o tarihe kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Cons said: benide orçun özerdem diye birine benzetti. gotume benziyor lan o herif. sen daha yakisiklisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar