evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Doğumgünü benim değildi ki asşgjkaldfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Ne biti ya ehah, 1930'larda degiliz ki bayagi bi suredir sjdfhs. Gozlukler bombaymis ama, +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evilmaddox said: Doğumgünü benim değildi ki asşgjkaldfh. ... olsun gelmis gecmis bütün dogumgünlerin, bayramlarin kutlu olsun ehie (cok güzel siyrildim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 MADBOY said: Ne biti ya ehah, 1930'larda degiliz ki bayagi bi suredir sjdfhs. Gozlukler bombaymis ama, +rep. bahsettigim bitler hayal ürünü de olabilir np, zira o kafa cok pis kasiniyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Danke schön şatzi, bilmukabele anacım. Evet çok pis kaşıntı yapıyo bazen, hatta kafamı yolma isteğim de oluyor sıcak sebebiyle arada ama seviyoruz dreadlocku. Delioğlan sağol cigerim, arkadaştan çalıcam o gözlüğü en sonunda herkes çok sevdi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vaniLLe said: kestir lan artik su saclari, bonusken daha güzeldin. evcil hayvan olarak bit beslemek nereye kadar =/ sdjf Bariz kıskanıyo maddox sakın bunların gazına gelme. Bunlardan kastım senin kadar güzel saçı olmayan ve bunu bi erkekte görmeye dayanamayan hatunlar. Vanil git çirkefini başka yere bulaştır. Naş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Öyle demeyin lan şatzime, ne çirkefi iyi bi insan o. Tamam üslubu biraz agresif olabilir de, şeker gibi hatun lan. lkasjfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 şş şatzi, eğer hakkaten kıskanıyosan al bak. ehehehe. şatzi bu senin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 gümbür gümbür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kiskanmiyom be aa. ben yaptirmazdim, güzel de bayiyo beni bi noktadan soora. arkadasim bana yapmaya baslamisti, 3 tane yapti. begenmedim. onlari cözene kadar canim cikti resmen. ben tahammül edemiyorum. vazgectim ayrica bu hali daha güzel sdfh sadece öle bi bakinca fenalik geldi, yillarca yikanmayan taranamayan sac mmfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kıskanç kızın hali de bi başka oluyo YAU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 NEREYE GIDEYIM YAAAAAAAA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 senin pis sacini kim kiskansin yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 hay agzini öbeyim sükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Yıkanmayan saç mı? Ben en fazla 2 günde bir yıkıyorum lan saçlarımı. Ayrıca rasta dünyanın en güzel şeyi rahat adam için, ne kuaför ne bakım ne bişey. 6 ayda bir tığlıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 saçıma şu olaydan yaptırmak istiyorum ama kel kalcağım için anca rüyamda görürüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Farklı bir açı buyrün. farklı gözlükler, tişörte dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evilmaddox said: Yıkanmayan saç mı? Ben en fazla 2 günde bir yıkıyorum lan saçlarımı. Ayrıca rasta dünyanın en güzel şeyi rahat adam için, ne kuaför ne bakım ne bişey. 6 ayda bir tığlıyorum sadece. waaaaaaaaat? benim mis gibi 3 numara saçlarımla kimse başa çıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani. Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 evilmaddox bi futbolcuya benziyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 davids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 SeaGle said: evilmaddox bi futbolcuya benziyosun ama Karambeu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 seedorf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 messi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar