Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MADBOY said:

Ne biti ya ehah, 1930'larda degiliz ki bayagi bi suredir sjdfhs.

Gozlukler bombaymis ama, +rep.

bahsettigim bitler hayal ürünü de olabilir np, zira o kafa cok pis kasiniyodur.
Mesaj tarihi:
Danke schön şatzi, bilmukabele anacım. Evet çok pis kaşıntı yapıyo bazen, hatta kafamı yolma isteğim de oluyor sıcak sebebiyle arada ama seviyoruz dreadlocku.

Delioğlan sağol cigerim, arkadaştan çalıcam o gözlüğü en sonunda herkes çok sevdi. :D
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

kestir lan artik su saclari, bonusken daha güzeldin.
evcil hayvan olarak bit beslemek nereye kadar =/ sdjf

Bariz kıskanıyo maddox sakın bunların gazına gelme. Bunlardan kastım senin kadar güzel saçı olmayan ve bunu bi erkekte görmeye dayanamayan hatunlar.

Vanil git çirkefini başka yere bulaştır. Naş
Mesaj tarihi:
kiskanmiyom be aa.
ben yaptirmazdim, güzel de bayiyo beni bi noktadan soora.
arkadasim bana yapmaya baslamisti, 3 tane yapti. begenmedim. onlari cözene kadar canim cikti resmen.
ben tahammül edemiyorum.

vazgectim ayrica bu hali daha güzel sdfh
sadece öle bi bakinca fenalik geldi, yillarca yikanmayan taranamayan sac mmfs.
Mesaj tarihi:
Yıkanmayan saç mı? Ben en fazla 2 günde bir yıkıyorum lan saçlarımı. Ayrıca rasta dünyanın en güzel şeyi rahat adam için, ne kuaför ne bakım ne bişey. 6 ayda bir tığlıyorum sadece.
Mesaj tarihi:
evilmaddox said:

Yıkanmayan saç mı? Ben en fazla 2 günde bir yıkıyorum lan saçlarımı. Ayrıca rasta dünyanın en güzel şeyi rahat adam için, ne kuaför ne bakım ne bişey. 6 ayda bir tığlıyorum sadece.

waaaaaaaaat?

benim mis gibi 3 numara saçlarımla kimse başa çıkamaz
Mesaj tarihi:
Abi 3 numarada da berbere gitme ihtiyacın var düzenli aralıklarla, olmadı kendin keseceksin saçı falan, gene bi enerji harcıyosun yani.

Ben maksimum üşengeçlikle 6 ayda bir bakım yaptırıyorum sadece, bi de banyoya girince ıslanıyor saçlar, yıkıyorum orada o kadar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...