Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: emir bu parmaksız eldiven tartışmasını daha öncede yapmıştık albümde ve rahatlık yenmişti. kimse yenmemisti, cok kotu gorundugu gercegi halen gecerli cunku ('rahat'oldugu da halen gecerli tabi). sigarayi biraksaniz halbuki hem imajiniz hem de sagliginiz duzelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 keşke bıraksak sigarayıda olmuyo işte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sebep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sigara kadar mantıksız bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şimdi vakti zamanında bi sigara topici vardı orda kurban bayramlık ağzımı açtıydım dallamanın birisi çıkıp sigara içenler maldır yazmıştı 007 james bond arkadaş. o tartışma burdada yapılacaksa lafları hazırlayım ben şimdiden. siz yardırın hepinize toplu yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sigara topici mi bura arkadaş resim koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sigara içenler maldır. YARDIR KERMİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: şimdi vakti zamanında bi sigara topici vardı orda kurban bayramlık ağzımı açtıydım dallamanın birisi çıkıp sigara içenler maldır yazmıştı 007 james bond arkadaş. o tartışma burdada yapılacaksa lafları hazırlayım ben şimdiden. siz yardırın hepinize toplu yazayım. sigara icenler degil de sen biraz malsin... ZAAAA yok lan dalga geciyorum, naparsaniz yapin, birakirsaniz kendiniz icin, hem kisin parmaklariniz da donmaz. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi bence çok seksi duruyo, adeta dekoltenün ucundan gözüken meme veya bacak etkisi yapıyo bende o eldivenlerin ucundan gözüken parmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Xaenin said: Her tarafını kesin trafik kazasında kırmışsındır Can. Osman'dan biliyorum siz izmirliler gençken hep bir apaçilik döneminiz olmuş, hız yapayım çok güzel falan diye, sonra geçmiş. Osman hala öyle ama ne yazık ki, geç ergenlik biraz :/ Hız yapmak apaçilik değil bir yaşam tarzıdır dostum. Geç ergenliğe katılıyorum sanırım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sigara içen maldır diemem ama niye kendine bilerek zarar verir insan anlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 @Osso hız hakikaten bir yaşam biçimi ama benim için daha çok tutku hele Suzuki Burgman 650cclik motorumla buradan İstanbul'dan İzmir üzerin Antalya'ya gitmek falan mğthiş bişi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vallahamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 SoulCube said: ortaköy:( büyüdügüm yer ya, özledim. dur hatta eski evin manzarasini koyyim. simdi de böyle sikici bi yerde yasiyorum: burasi sehrin en sevdigim yeri. gideri var yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gayet güzelmiş de insanlara bakar tabi eğlenceli olup olmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Osso said: Xaenin said: Her tarafını kesin trafik kazasında kırmışsındır Can. Osman'dan biliyorum siz izmirliler gençken hep bir apaçilik döneminiz olmuş, hız yapayım çok güzel falan diye, sonra geçmiş. Osman hala öyle ama ne yazık ki, geç ergenlik biraz :/ Hız yapmak apaçilik değil bir yaşam tarzıdır dostum. Geç ergenliğe katılıyorum sanırım sdfsdf basbayagi apaciliktir osman, inkar etme. nil yasadigin yer guzelmis, sikici olsa da sessiz sakindir iste. ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 iste o sessizlik sakinlik güzel tabi ki fekat, istanbul gibi büyük bi metropolden öle kücücük bi sehre gidince koyuyo adama. öle bisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 doğma büyüme ortaköylü olarak seni niye hiç görmediğime şaşmalı. ayrıca ufakken sokaktan eve girmezdim ki hani evde olsam göremeyebilirim ama yani neblim. hoş şu an senin tam olarak nasıl biri olduğunu da hatırlayamıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 eh o da dogru da insan yine de yasadigi yerin guzelliklerine sarilmali. gerci senin pek sikayet ettigin de yok zaten. neyse neticede guzel bir yere benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 SoulCube said: doğma büyüme ortaköylü olarak seni niye hiç görmediğime şaşmalı. ayrıca ufakken sokaktan eve girmezdim ki hani evde olsam göremeyebilirim ama yani neblim. hoş şu an senin tam olarak nasıl biri olduğunu da hatırlayamıyorum =) nerde oturuyodun ki? ben dereboyu caddesinde oturuyodum =P toyotanin tam karsisi. gerci biraz daha kurcalasak ortak bi kac arkadasimiz kesin cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bişey dicem bide. o sizin evin olduğu sokak çamlık dediğimiz çocukların top oynadığı yerin yakınında mı ? hatta şöyle diyim lozan yokuşunun üstü mü orası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şimdi kardeş çıkacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hadi gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 o çocukların top oynadığı yerin yanındaki inşaatta bizim inşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 topun çok kaçarmıydı o inşaate ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar