kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi hgepiniz gerizekalısınız hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ahah ben resim koysam annem babamla kalp krizi geçirirsiniz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Azmodai said: fede said: abii..... görmezden geliyorum niye abi, normal aile fotosu iste be. bi üstünde duran mutlu çift fotoğrafına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 AHAHAHAAHAHAHAH ekrana alttan bakıyodum kafandaki kep karanlık çıkmış, ben de kafanı fotoya yapıştırdın zannettim. fail benim. bana yazın bu faili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gokalp, bize ailecek geri zekali dedigini varsayiyorum, seni siliyorum hayatimdan biraz sonra. ayrica evet, 177 boyla sulalemin en uzun adamiyim iannir misiniz sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Azmodai said: gokalp, bize ailecek geri zekali dedigini varsayiyorum, seni siliyorum hayatimdan biraz sonra. ayrica evet, 177 boyla sulalemin en uzun adamiyim iannir misiniz sdfg. ne üstüne alınıyon lan arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 off lan çok kötü fail oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 BEN BILMEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 dedim emir heralde mutlu bir aile özlemi çekiyor, nabıyosun lan emir dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sparkcaster said: ahah ben resim koysam annem babamla kalp krizi geçirirsiniz demek Anne 1.60 baba 1.70mi niye kalp krizi geçiriyoruz öyleyse geçirirm ben ama harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 asıl ben fail oldum mutlu çifti görmezden geliyosun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 EN ÇOK BEN FAİL OLDUM EN ÇOK BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kermit said: abi hgepiniz gerizekalısınız hepiniz. adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 babamın kafa baya iyi adam içer ama o gün nek adar içtiğini kimse bilmiyo. ne annem nede bizi o yere götüren taksici arkadaşı. http://i43.tinypic.com/s4q9us.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bella said: asıl ben fail oldum mutlu çifti görmezden geliyosun sandım. ben direk pass geçtim o resmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kermit said: babamın kafa baya iyi adam içer ama o gün nek adar içtiğini kimse bilmiyo. ne annem nede bizi o yere götüren taksici arkadaşı. http://i43.tinypic.com/s4q9us.jpg dsofhasodhsoadsf baban yazlık yerlerdeki içicilere benzio dicektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kiskancligimi tetikledi o resim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Buyse said: Bella said: asıl ben fail oldum mutlu çifti görmezden geliyosun sandım. ben direk pass geçtim o resmi. abi o ne imza sdfsdfsdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 babam sürekli içiciydi o zamanlarda ztane ajdga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bir insan hiç mi değişmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://i1003.hizliresim.com/2010/3/16/6996.jpg aile fotosu koyuyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphaomega Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 babanda tam baba tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ^^ ihi evet laz baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tam bir laz bakışı. kafadan geçen düşünce : noluyo lan ?!?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Her fotoğrafta babalar çocuklarından daha şişman lan.Benimki ters asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar