moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry said: arada kaynasın =) http://i1003.hizliresim.com/2010/3/11/3322.jpg Yazar bu resimde sahneye çıkıp şarkı söylediğini yani sesinin güzel olduğunu söylüyor =) ki biliyorum güzel(aggro yok) besteni ko asdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sanatı seveni bende severim. yok lan meriçlik yakışmıyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 EMİRCİĞİİİİİİM. Teşekkür ediyorum, sen de mükemmel bir insansın biliyosun. ;) dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 yeter naza verilen rep sıra copryde copry o zaman saçların uzunmuş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi bence sira kermitte kermit mukemmel bi insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 copry de guzel bir bayan zaten, bunu kendisine de soyledik hatta. uzun sac her zaman guzel bu arada bayan arkadaslar. hep uzun birakin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 BonePART said: abi bence sira kermitte kermit mukemmel bi insansin abi bi foto koysam çok malzeme çıkıcak burda hahahahaha ama koymalıyım içimde kalmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 http://i50.tinypic.com/256r341.jpg abi peki bu fotoya ne diyosunuz ? sene 2005 tee ne zamanlar gittim foto makinesinden çektim vesikalığı hahaha böytlede işsizim. abi çok kötüyüm HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 teşekkür ederim ama 'arada kaynasın'ın amacı rep olaylarına girmemek zaten =)) saçları uzatıyorum emircim sen gelene kadar belime gelicek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kermit said: http://i50.tinypic.com/256r341.jpg abi peki bu fotoya ne diyosunuz ? sene 2005 tee ne zamanlar gittim foto makinesinden çektim vesikalığı hahaha böytlede işsizim. abi çok kötüyüm HAHAHAHAHA ahahhahahhaha rep rep rep evet sıra kermitteydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya bıragh "arada kaynasın" diyip sayfa başına denk getirmeye çalışmak asdf yanlız kermit bi ismail söylesene. rahmetli gökhanı anımsattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 GOKALP TIP IN AN IL MAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 asdfasdfa kermit + rep giderin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bi de gozleri kisip pis bakmis... kopacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sakal olmasa xunn gibisin maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 abi hayır o foto öss kaydının son günü. foto yok. kayıt saat 5te bitiyo. biz daha yola çıkmamışız. ıspartaya gitmek lazım ve saat öğleden sonra 1 falan koşturuyorum sürekli. bankaya harc yatır vs. adam bana gülümse diyo abi boşver gülümsemeyi allah için çekte gideyim dedim artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Dartanian said: Sakal olmasa xunn gibisin maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 xunn daha güzel. yani patideki kızlardan bile güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 sene 95 galiba emin değilim. unuttum. soldaki annem sağdakide sınıf öğretmenimdi. ingilizce öğretmenimlede bi fotom vardı kadın taş gibiydi onu bulamıyorum. http://i43.tinypic.com/egttt4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 tiiiğpeeebaaaaaa :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Oha. Sakal ekleyince simdiki haline transform oluyor adam direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar