Pyro Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Çöplük diye insanlığınızı unutmayın şurada. Ellerinizle basın klavyeye, başka tarafınızla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne resim koysak begenmiyosunuz anlamadım ben valla,illa artiz artiz cekilelim mi yani gerekcekse bayramlıkları giyeyim cekileyim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Sen her halinle 1numarasın nutella. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ilk koydugumda cesaret edemedim bi suru bayan var diye kuzenin resmini koymustum ona bi ton laf dediniz aylardır resim koycam utanıyorum cekiniyorum,ayrıca kuzenin resmine neden o kadar laf geldi anlamadım aslan gibi cocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 delikanlı adam bıçak çektimi keser bilader!! o bıçak kan görmeden yerine konulmaz. mundar olur çelik.. imza:emo milliyetçi capon deliganlıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 parası neyse verelim dudullu sanayide yaptırdığın bıçakla racon kesme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 gecen kurban bayramının ilk gunu cekildi o foto eniştem kuzuyu kestikten sonra cok begendim bıcagı dedim enişte ver bi poz cekileyim sunla aynı polat alemdar gibi olurum şerefsizim,yıkadım kanı cekildim,yani isini yaptı bıcak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "nutella yerim" said: ilk koydugumda cesaret edemedim bi suru bayan var diye kuzenin resmini koymustum ona bi ton laf dediniz aylardır resim koycam utanıyorum cekiniyorum,ayrıca kuzenin resmine neden o kadar laf geldi anlamadım aslan gibi cocuk abi ginaly kitlemişti zamanında olayı saygıyla analım http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs166.snc1/6212_150885290459_524820459_3991561_36102_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 asıl maharet boyle tipe sahip olamakta aga,boyle bi poz vermekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 16:9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 işin en kötü kısmı da, soldaki insanın gerçekten ben olma(sı?)m fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bence sagdaki olsan daha kotuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sağdaki ölmüş.. buza basın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bak nutella sen de kesseydin boğazı sen de mort olacaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 biz foto koyunca laf ediyosunuz aslan gibi kuzenime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 agatör sakalım var da, görünmemiş. öyle bi sakal işte fsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ne ufakcık dil la öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 dinimize aykırı kendini kesmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Deneme. Hah mesajlarım gitmiyordu delirecektim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sakal http://i49.tinypic.com/2urbl91.jpg hebele http://i49.tinypic.com/311ql3b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 sakal + bateri = karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Gözlükler küçük durmuş keke. İyisin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ilk fotoğrafta parayı bulmuşsun gibi bir hava sezdim ehau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 "nutella yerim" said: Ardeth said: "nutella yerim" said: asd zuha bu adamlar emoluğu yeni bir çerçeveye sokacak ben size söyleyeyim. bi 5-10 seneye falan iyice şekillenecek milliyetçi emo akımı: vatanımı o kadar seviyorum ki emoyum o benim bi sey mi diyon bilader anlamadım yazıdklarını dedim ki emolukla milliyetçilik arasında ince bir çizgi olduğunu kanıtladınız dünya literatürüne geçeceksiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar