prondir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 shapshal said: dil mil sorun olmuyor mu peki ? eğitim dili ingilizce olsa bile hocalar yerel dilde kaptırıyor bi süre sonra denir hep Burada eğitim dili İngilizce gözüküyor normalde, ama mühendislik fakültesinde genelde Slovence eğitim veriliyor derslerde. Hocalarda sene başında durumu açıklayıp istersen gel, İngilizce anlatırım benim için sorun değil diyor. Ama gelmeme opsiyonu da tanıyorlar genelde. Benim tüm hocalar böyleydi, onlarla haftada 1-2 kere odalarına görüşmeye gidiyordum. Dersi birebir anlatıp ödev vs. veriyorlardı. Laboratuarlarda robotlarla çalışırken 1'e 1 çalıştığımızdan sorun olmuyordu, projelerde grup arkadaşlarımız genelde tercümede yardımcı oluyordu. Açıkçası sorun olmadı dil hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Penceremden Bu da bonus edit: ben bunları koymuştum sanki ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 bu da benim odamın manzarası http://img21.imageshack.us/img21/6659/dsc00014ky.jpg istek üzerine gelen edit: Adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Burası da benim oda :):) .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 jahrein sen nerdesin? fotosunu koyanlarda bı zahmet altına yazabilr mi neresi olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terbiyesiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 iglon çok tatlı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seviyesiz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çadırları kurmuşuz;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Benimkiler hep aynı yerden, bir önceki sayfada yazıyor neresi olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 daylan said: jahrein sen nerdesin? fotosunu koyanlarda bı zahmet altına yazabilr mi neresi olduğunu? ataşehir istanbul benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 terbiyesiz & seviyesiz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 seviyesiz said: çadırları kurmuşuz;) adam seviyesizlik yapmak için account almış ahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xaty said: Benimkiler hep aynı yerden, bir önceki sayfada yazıyor neresi olduğu. o kalpleri sen yapmadın di mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 shapshal said: seviyesiz said: çadırları kurmuşuz;) adam seviyesizlik yapmak için account almış ahuaha :D:D terbiyesize ne demelii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahah yok ben yapmadım tabi ki :D biri penceremin önüne yapmıştı, baya meraklanmıştım görünce kim bu diye :D sonra da kendimi garipsemiştim niye üstüme alındım, kaç katlı bina diye. sonra öğrendim kim olduğunu, banaymış :P ama arkadaşcaymış(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ahahaha Cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Çok ümitlenmiştim o gün bir kaç saatliğine, sonra beraber alışverişe giderken 'bak, güzel olmuş mu' diye gösterdi yanından geçerken, 'nasıl ya?!' dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 "beğendin mi ?" diye yineledi : "artık senin ..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 abi çizen kız mı erkek mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 "çok bira içmiştim" dedi.. "tutamadım ve yaptım buraya işte" xaty ile izzet gözgöze geldi.. "beğendin mi?" diye sordu izzet.. "sana yaptım.. ama sadece arkadaşça" xaty ise http://img.turktakvim.com/kitablar/7_Cevab_Veremedi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tamam sağol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 çizen kız ama benim çok önceden beri tanıdığım, arkadaşım olan biri. saf duygularıyla çizmiş ama ne gerek vardı bilmiyorum. beğendin mi diye sormadı da 'nasıl ya?!' diyince 'ordaki karı kimse ellememişti' dedi. ben de 'cevab veremedi'm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Süper bişe bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Bunlar da benim Eskişehir'deki 2. evden çektiklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar