xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yeni sayfa gelsin resim koyayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Odamın penceresinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 aha yozgat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xaty said: Odamın penceresinden abiiii, sen cennette mi yasıyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Öyle gibi bir şey, uyanıcam ama yakında, Türkiye'nin acı gerçekleriyle yüzleşmek zorunda kalıcam. Alışmam biraz zaman alacak sanırım ama başka çarem yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Okul için falan mı gittin? Çok güzelmiş biraz daha foto koy da bakalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Erasmusla geldim Eylül'de, önümüzdeki Çarşamba dönüyorum :( Hiç dönmek istemiyorum aslında, hayatım boyunca kalabilirim burada.. Ne yapıp ne edip yaz için staj ayarlamam lazım bir şekilde, böylece bir kaç ay için tekrar gelebilirim :) Çok fazla resim yok elimde ama döndükten sonra genel bir yazı yazmayı düşünüyorum, oraya eklerim fotoğraflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 tamam ^^ iyi eğlenceler son günlerinde o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Cassiline said: Kimse Nihan olamaz. yannız queen hakkaten tam bi nihanmış ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ya nihan kim allasen. benzetildiğim insanı gösterin bari fotosu falan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 ben tanımıyom da nihan tipi var tam sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 kendisi nihan aslında.. ama haberi yok.. bu arada orası cennet değil.. olamaz zaten.. bi kere kar var.. soğuk yerden cennet olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 hay nihan kadar kafanıza taş düşsün. ben kimseye benzemem taaam mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 şimdi sen varken nihan yok.. nihan varken sen yoksun.. bu ne demek biliyor musun? SEN NİHANSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 fake, banlanabilir. cennete kar yağdı, küresel ısınma vs. huriler aynen devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 xaty said: Odamın penceresinden neresiki burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Maribor, Slovenia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 odanın penceresinden derken, abartmasaydın keşke =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 peki hangi üniversiteden gittin? hangi bölümdesin? Gittiğin üniversitedeki eğitim kalitesi türkiyeye göre nasıl? Çok mu soru sordum? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Sabancı Üniversitesi'nden University of Maribor'a gittim. Sabancı çok çok daha iyi hem imkan hem eğitim olarak. Bir de değişim öğrencisi olduğumuzdan halden anlayıp biraz gevşek davranıyorlar (aynı şekilde Sabancı'ya gelen değişim öğrencilerine de gevşek davranılıyor). O yüzden zorlanmak gibi bir sorunum hiç olmadı. Aldığın eğitim nasıldı dersen; Sabancı'da çok daha fazlasını öğrenirdim ama çok daha fazlasını da unuturdum. Burada daha çok proje, laboratuar üzerinde geçti dersler, o yüzden az şey öğrenmiş olsam da bir çoğunu unutmam kolay kolay. Varsa merak ettiğin şeyler sorabilirsin, cevaplarım hepsini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 dil mil sorun olmuyor mu peki ? eğitim dili ingilizce olsa bile hocalar yerel dilde kaptırıyor bi süre sonra denir hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 teşekkürler bunları merak etmiştim. Sabancıda çok daha fazla şey öğrenip unuturum lafınla bence türk üniversitelerinin halini özetledin. Maalesef sürekli teori yüklüyorlar türkiye'de ve yine maalesef bu teorilerin bir çoğunu unutmaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Jahrein said: selam bu da benim odanın penceresi :D ben burdayım. Lan party de herkes. Benimle ilgilenin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 napalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 yok jahrein e dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar