QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hikayeyi bilmiyorum sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 QueenofSpades said: yok be bildigin kalın telli :S bana öyle geldi sanırım.sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 umut dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 evet bende kestiricem saçlarımı hatta rihanna modeli olcak yanak hizasında sevgilim(xwhiplashxim) begenıyor saclarımı oyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 . pardon sevgilisi vardı sory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pembe yerine kırmızı ruj tercih etsene, esmer hatunlara çok yakışıyor. bi de ben seni erkek sanmıstım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 esmerler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vay vay vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya ara ara değişiyor renk tercihlerim bu foto zamanındada demekki pembeye takılmısım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ayıp lan sevgilisi var forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 çok kararsız kaldım cunku saclarım cidden uzun ve kalın tellı ayrıca kıvırcık yanak hizasında kestrsem kullanabilir miyim diye? ama bi değişiklik şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi ben feyk sanıyodum nickinden dolayı oha pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence bu uzunlugu çok yakışmış biraz daha kat attırabilirsin, ama değişiklik için ise illa, o uç kısımlara röfle yaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 saçı değilde nick imi değiştirsem ben napsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 summon whiplash :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daylan said: çok kararsız kaldım cunku saclarım cidden uzun ve kalın tellı ayrıca kıvırcık yanak hizasında kestrsem kullanabilir miyim diye? ama bi değişiklik şart benim saçım da aynen böyle uzundu baya geçen sene dediğin modelde kestirdim gayet rahat kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daylan said: saçı değilde nick imi değiştirsem ben napsam :D evet ben erkek sandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tamam biz çekilelim aradan. kızların konuşcakları özel şeyler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 QueenofSpades said: bence bu uzunlugu çok yakışmış biraz daha kat attırabilirsin, ama değişiklik için ise illa, o uç kısımlara röfle yaptır ya röfle ve o tarz şeyler hiç bana göre değil yani ben düz renkciyim =) kat arttırmak hmm bunu düşüneyim=) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gözlerin lens mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tatarmısın que Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pogodi said: daylan said: çok kararsız kaldım cunku saclarım cidden uzun ve kalın tellı ayrıca kıvırcık yanak hizasında kestrsem kullanabilir miyim diye? ama bi değişiklik şart benim saçım da aynen böyle uzundu baya geçen sene dediğin modelde kestirdim gayet rahat kullanırsın banada tam tersine yok olmaz yakısmaz kullanamazsın hede hödö deyip kafamı karıstırdılar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bana da demişlerdi saçların çok kıvırcık çok kabarır falan diye ama gayet rahat ve güzel böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bence hafif kat yaptirirsan kabarmaz. ayni boyda kestirme hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar