xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 irin said: ben puğaça yaptım Anneme söyliyim de hazır etsin, acayip canım çekti çörekotlu peynirli puğaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o site yalan hizinitestet gibi bi site var fiber kullanıosan onu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yalan olduğunu ben de fark ettim az önce, dediğin sitede 5.1 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 irin said: bence buna gülmeliydiniz,Jahreinin şapkasına deil. bi wink falan edeydiniz hiç olmadı. sevgilime yaptıgım da ilgi görmedi,öleyim ben.yada ne ölücem lan gider güneşlenirim ahahah güneş var burda sdfghj ahaha tarif istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 xaty said: yalan olduğunu ben de fark ettim az önce, dediğin sitede 5.1 çıktı. o site gayet doğru işte bende ilk gösterdiğin sitede 46 lar 55 ler uçuşuo böyle test edim dediğimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 xaty said: irin said: ben puğaça yaptım Anneme söyliyim de hazır etsin, acayip canım çekti çörekotlu peynirli puğaça Abi çirkin kızlar neden böyle bir marjinal bir erkeksi bir rahat tavırlara giriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Dworgian said: xaty said: yalan olduğunu ben de fark ettim az önce, dediğin sitede 5.1 çıktı. o site gayet doğru işte bende ilk gösterdiğin sitede 46 lar 55 ler uçuşuo böyle test edim dediğimde aslında seçtiğin serverla alakalı. yalan olduğunu test sonucu çıktığında fark etmiştim de öyle olmasının sebebi üniversitenin serverını en yakın görüp onun üzerinden test yapmasıydı. uzaktaki bir serverı seçtiğimde mantıklı sonuç veriyor. diğerinde server seçme imkanın olmadığından genelde daha 'normal' sonuç alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "Nickimden Aşağı" said: xaty said: irin said: ben puğaça yaptım Anneme söyliyim de hazır etsin, acayip canım çekti çörekotlu peynirli puğaça Abi çirkin kızlar neden böyle bir marjinal bir erkeksi bir rahat tavırlara giriyor? aptal feykler de böyle herşeye atlıyolar sazan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 forumda aptal diyebiliyor muyuz ona buna serbest mi? alala :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ünleme bastım umarım yaptırım uygulanır kendisine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 irin said: ben puğaça yaptım dfjkdl çok şirin olmuş lan. Ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "Nickimden Aşağı" said: xaty said: irin said: ben puğaça yaptım Anneme söyliyim de hazır etsin, acayip canım çekti çörekotlu peynirli puğaça Abi çirkin kızlar neden böyle bir marjinal bir erkeksi bir rahat tavırlara giriyor? bi defol git, illa cirkinlesceksiniz ortaokul bebeleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Ne o ben fotoğraf koyduğumda demediğinizi bırakmamıştınız ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Babanın çiftliğindenmi kovuyorsun sen defol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ilgi gosterme nil... bir sure sonra belki kendi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yazık hırs yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 marjinal bir erkeksi bir rahat tavırlar ne lan ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 "Nickimden Aşağı" said: Babanın çiftliğindenmi kovuyorsun sen defol marjinal bir karimsi rahat tavirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nickimden aşağı bakma sen bu kankacılara sonuna kadar arkandayım üstadım...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 INC. SHITSTORM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ayyy bizim buralar bok olmus hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Kankacılar nickime odaklanın öptüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar