dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeykin yorumlarini nedense cok seviyorum. cok patavatsiz ama iyi niyetli yani iyi anlamda demis gibi hani of anlatamadim ama iyi adamin niyeti. hani guzel sanip atmalayin demis dunya iyi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeyk said: napae said: sipeyskeyk said: hayır, kendimi bildikten sonra np HADİİİ BEEEEEAAAAAAAAAH sdfgh AYNA VAR MI SİZİN EVDE ? hadi ilkokul kavgasına çevirelim naz, ne dersin hoş olmz mı ? Iıııh. Arka arkaya ayar yiyemem, modumda diilim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 albenisi var diyelim orta yolu bulun, kalpler kırılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeyk said: hayır, kendimi bildikten sonra np güzel nokdaya parmak basmis sevgili din kardesim. herkes seni begencek diye birsey yok, kötü yorum kaldiramicaksan hic koyma zaten. bi de yani reelde birisinin suratina ''cirkin'' demekle, albümde yazmak arasinda fark var. burasi daha cok troll bi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Estel_Anorien said: sipeyskeyk götüm gibi bu ne abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 barnacle said: albenisi var diyelim orta yolu bulun, kalpler kırılmasın. bence gideri var beyler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Eğer gerçekse patideki çoğu kızdan gayet gideri var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dory said: sipeyskeykin yorumlarini nedense cok seviyorum. cok patavatsiz ama iyi niyetli yani iyi anlamda oc demis gibi hani of anlatamadim ama iyi adamin niyeti. hani guzel sanip atmalayin demis dunya iyi degil. İsabetli ve doğru tespitlerin için seni kutluyorum sevgili Dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: hayır, kendimi bildikten sonra np güzel nokdaya parmak basmis sevgili din kardesim. herkes seni begencek diye birsey yok, kötü yorum kaldiramicaksan hic koyma zaten. bi de yani reelde birisinin suratina ''cirkin'' demekle, albümde yazmak arasinda fark var. burasi daha cok troll bi ortam. +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fake bu foto antalyalı olsaydı ben tanırdım bi şekilde ve ben daha güzelim herkesten yani şu forumda benden güzel bi xunn var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit peruk > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ebek en güzel kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeyk said: dory said: sipeyskeykin yorumlarini nedense cok seviyorum. cok patavatsiz ama iyi niyetli yani iyi anlamda oc demis gibi hani of anlatamadim ama iyi adamin niyeti. hani guzel sanip atmalayin demis dunya iyi degil. İsabetli ve doğru tespitlerin için seni kutluyorum sevgili Dory. ne demek, ben sadece halka inip anlayamadigi yerleri anlatmaya calisiyorum. davinci sifresinden sonra davinci sifresini anlamak kitabini yazan yazar gibi konu bulmaktan aciz yaraticiliktan uzak ama bir yandan da small-minds icin adeta bir liman gibiyim. simdi sicmis olabilirim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Oh, hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 güzel foto nazo, tatli cikmissin. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Teşekkür ederim nilloş. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o ben aldırılabiliyor mu? duvar kağıdı güzel yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 koltuk güzelmiş deri samursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 duva kağıdı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 O duvar kağıdını rulo yapıp bi tarafınıza...... ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 taşıyıcı duvar mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 naz guzel cikmissin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kesin de hon a gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar