dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeykin yorumlarini nedense cok seviyorum. cok patavatsiz ama iyi niyetli yani iyi anlamda demis gibi hani of anlatamadim ama iyi adamin niyeti. hani guzel sanip atmalayin demis dunya iyi degil.
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeyk said: napae said: sipeyskeyk said: hayır, kendimi bildikten sonra np HADİİİ BEEEEEAAAAAAAAAH sdfgh AYNA VAR MI SİZİN EVDE ? hadi ilkokul kavgasına çevirelim naz, ne dersin hoş olmz mı ? Iıııh. Arka arkaya ayar yiyemem, modumda diilim sdfg
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 albenisi var diyelim orta yolu bulun, kalpler kırılmasın.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeyk said: hayır, kendimi bildikten sonra np güzel nokdaya parmak basmis sevgili din kardesim. herkes seni begencek diye birsey yok, kötü yorum kaldiramicaksan hic koyma zaten. bi de yani reelde birisinin suratina ''cirkin'' demekle, albümde yazmak arasinda fark var. burasi daha cok troll bi ortam.
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Estel_Anorien said: sipeyskeyk götüm gibi bu ne abi...
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 barnacle said: albenisi var diyelim orta yolu bulun, kalpler kırılmasın. bence gideri var beyler!!
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Eğer gerçekse patideki çoğu kızdan gayet gideri var zaten.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dory said: sipeyskeykin yorumlarini nedense cok seviyorum. cok patavatsiz ama iyi niyetli yani iyi anlamda oc demis gibi hani of anlatamadim ama iyi adamin niyeti. hani guzel sanip atmalayin demis dunya iyi degil. İsabetli ve doğru tespitlerin için seni kutluyorum sevgili Dory.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 vaniLLe said: sipeyskeyk said: hayır, kendimi bildikten sonra np güzel nokdaya parmak basmis sevgili din kardesim. herkes seni begencek diye birsey yok, kötü yorum kaldiramicaksan hic koyma zaten. bi de yani reelde birisinin suratina ''cirkin'' demekle, albümde yazmak arasinda fark var. burasi daha cok troll bi ortam. +1 :D
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fake bu foto antalyalı olsaydı ben tanırdım bi şekilde ve ben daha güzelim herkesten yani şu forumda benden güzel bi xunn var
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sipeyskeyk said: dory said: sipeyskeykin yorumlarini nedense cok seviyorum. cok patavatsiz ama iyi niyetli yani iyi anlamda oc demis gibi hani of anlatamadim ama iyi adamin niyeti. hani guzel sanip atmalayin demis dunya iyi degil. İsabetli ve doğru tespitlerin için seni kutluyorum sevgili Dory. ne demek, ben sadece halka inip anlayamadigi yerleri anlatmaya calisiyorum. davinci sifresinden sonra davinci sifresini anlamak kitabini yazan yazar gibi konu bulmaktan aciz yaraticiliktan uzak ama bir yandan da small-minds icin adeta bir liman gibiyim. simdi sicmis olabilirim ama.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 güzel foto nazo, tatli cikmissin. (tu)
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o ben aldırılabiliyor mu? duvar kağıdı güzel yalnız
napae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 O duvar kağıdını rulo yapıp bi tarafınıza...... ^^
Öne çıkan mesajlar