dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bende asil ekmegin bi fotolari var o boyle hani bana forumu hediye edersiniz o kadar guzel ki klasorun adi: my sweet 16 ekmek boyle citir citir boyle sevimli liseli
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 barbu said: siz daha duzgun foto koyamiosnuz. gecen sadece ekmek gordu die koydunuz foto bana da gozuktu. ekmekge bardak gosterdiniz. once foto koyabilin. yetin bi ona senin allah bin türlü belanı versin benim başımı yakıcan şimdi ya.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 onlar geyik, asil fotolar resimlerim/mpal/sweet16ozgun icinde.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dory said: bende asil ekmegin bi fotolari var o boyle hani bana forumu hediye edersiniz o kadar guzel ki klasorun adi: my sweet 16 ekmek boyle citir citir boyle sevimli liseli koysana o fotoları. koyarsan ekmekin ardından soylediklerini soylerim belki.
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 barbu said: ne alaka lan. onların koydugu foto o. cıks çerez bile değil =))
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi bone sana frapan karılar bakar ondada paran varsa. gerisi bana bakmaz ama benim şansım daha yüksek açık konuşucam bundan sonra.
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 creni says: sıctın sdfs bisi demedin de o bunu bilmiyo
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 orda bi karisiklik olmus sanırsam aslinda amac ekmek'i işletmekti o yuzden koydumdan sayilmaz detan linki vardi orda ekmekin catchine aldirip sonra editledim ayni linke baska foto koydum onu koydum foruma ekmek linklemediyse sana gormen imkansizdi. neyse guzel planim sayesinde ekmek gerizekali oldugunu itiraf etmisti forumda, bi de pizza ve kuafor masrafi parasi kazandim.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dory ekmek linklemedi de cidden bende de gozuktu. bisi yoktu fotoda gerci ama yani becerememissiniz iste
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi adam gotu kurtarmak icin hemen msn loglarını koymus. cok cakal lan
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ozman photobucketin yetolugu bilmiyorum hemen ekmegi koruma kocasi misin ya.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yoo korumuyorum. hatta fotoları koyabilirsin yani.
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kitana said: abi bone sana frapan karılar bakar ondada paran varsa. gerisi bana bakmaz ama benim şansım daha yüksek açık konuşucam bundan sonra. 1. param war 2. kiz arkim war 3. cok hastam war 4. sana anca losemili karilar bakar
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 en sevdigim fotomu koyucam ben boynuz olan
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ''sana anca lösemili karilar bakar'' ne ayip bi laftir ya. olmamis.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 BonePART said: kitana said: abi bone sana frapan karılar bakar ondada paran varsa. gerisi bana bakmaz ama benim şansım daha yüksek açık konuşucam bundan sonra. 1. param war 2. kiz arkim war 3. cok hastam war 4. sana anca losemili karilar bakar /cat fight
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 keşke dünden haber verseydin hazırlanırdık.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 foto koyucam dedim ya hemen zaten bi olay cikarin hemen BEN BAKKALA GİDİYORUM.
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abvblizzard said: keşke dünden haber verseydin hazırlanırdık. gerzek.
Öne çıkan mesajlar