mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dory said: hemen bi yavsaklik bu pimpler hep mi boyle eminem neyin de boyle sanırsam hep pimp pezevenk demek değil miydi ya? madafaka bi kere bu arkadaşların adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mokoko said: dory said: hemen bi yavsaklik bu pimpler hep mi boyle eminem neyin de boyle sanırsam hep pimp pezevenk demek değil miydi ya? madafaka bi kere bu arkadaşların adı. nigga olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 IRÇÇILIK YAPMAYIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ne bileyim olm ben o odayı dizayn etmedim. lisedeyken bi döndüm eve odamda tadilat var. çok sevmiyorum odamı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 odada duvar yok heryer dolap. ayrıca beyaz iyi diyoruz ya kıymetini bil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kitana said: odanın her tarafında dolap var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ha sen beyaz esmer seviyordun telefon numaramı verebilirim. istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 OV YE MADAFAKAZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 beyaz esmer nası oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 oluyo işte hallederiz prob değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bella demiş benim dediğimi görmemişim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mokoko said: dory said: hemen bi yavsaklik bu pimpler hep mi boyle eminem neyin de boyle sanırsam hep pimp pezevenk demek değil miydi ya? madafaka bi kere bu arkadaşların adı. bilmiyorum ben oyle seyler. küfür ogretmeyin bana. yeterli dagarcigim var dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 arkadaslar kasiniyosunuz sonra en iyi gelmek zorunda kaliyo http://img191.imageshack.us/img191/1824/madafaka.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sevgili kitana, ''kendi ayaklarımın hafif şekerli kokusu '' ile ilgili bir rap yazmayi düsünür müsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 BonePART said: arkadaslar kasiniyosunuz sonra en iyi gelmek zorunda kaliyo http://img191.imageshack.us/img191/1824/madafaka.jpg/ 21. yy dayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 BonePART said: arkadaslar kasiniyosunuz sonra en iyi gelmek zorunda kaliyo http://img191.imageshack.us/img191/1824/madafaka.jpg evet 21 inci yuzyildayiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 akrabalik var mi hansel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vaniLLe said: akrabalik var mi hansel? cok seviyoum kendisini sisman adam mutlu adamdir felsefesiyle yasiyo oda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 cıstak cıstak müzik kadar tahammül edemediğim bir müzik varsa o da raptir. ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bella said: cıstak cıstak müzik kadar tahammül edemediğim bir müzik varsa o da raptir. ikisi. sen iste arabesk soleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Killa Hakan var bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 panaroma harem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dj afyok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 havuç bile şarkı yapmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar