Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 escape said: Azmodai said: o zaman buyrun. size ilk SANAT resmim. duvarin ne kadar asil ve masumca durdugunu gorebilirsiniz bu fotoda. Ozellikle yer yer dusen boya parcalari hayattan kopmamizi saglayan kotu haber kaynakli dis etkenleri simgeliyor burada. Duvarin rengi ise sadakatin arkasindaki soluksuz tepkiyi, ve edepsiz ruhlu insanlarin gercek hak ve dogruluga olan yaklasimlarindan dolayi ortaya dogan goruntunun bir yansimasi adeta... ve son olarak, kapinin varligi bize her zaman icin hayatin cilveli akisindan kolayca kacabilecegimizin bir hatirasi, bir ifadesi... tesekkur ederiz efendim. daha da sanatsal fotograflarimiz mevcuttur.... birine benzeticem ama hadi bakalım. jean claude van damme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 maden çıkışı arkadaşın aklını alıyoruz isimli çalışmadan... edit:arkadaki gözlük de bizim miyendiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gözlerim çok sinsi çıkmış, kömür tozu kaçmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 razzRaziel said: mrb http://i45.tinypic.com/2envw92.jpg büyük ada Razz çok reröresin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 (: .niserörer koç zzaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Griswold said: Arka sayfada hafif temizlik yaptım. Kızlara öyle "i'd rather see your titties" türevi mesaj falan atarsanız başınıza iş alırsınız. İş dediğim bizden anca ban gelir mesaj silme gelir, asıl problem terlik yeme riski. Bilmem anlatabiliyor muyum SEVGİLİ KİTANA. bunu görmemişimde yazayım dedim gene zaten bencede başıma iş olarak sadece ban veya mesaj gelsin gelsin : ) ayrıca o i rather see your titties yazdım diye ciddi alınacak bir kız bulunuyorsa forumda cidden söylesin. bizde geyiğimizi kim ile yapacağımızı bilelim. bi de ayarınızı buraya bi daha alıntılarmısınız vanilla hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o yorumumdan sonra albüme mesaj yazdin, tam altina. nasi görmüyosun sdf. yeme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 senin bir daha yazmani istiyorum, o sozleri senin elinden gormek hosuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 talk dirty to me diyosun? oh yeaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 al kitana, veledligini ima eden bi post vardi tam hatirlamadim sorry. ve su resim vardi; datmin oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 vaniLLe said: o yorumumdan sonra albüme mesaj yazdin, tam altina. nasi görmüyosun sdf. yeme bizi. yok o gris in post un görmemişim ondan bahsediyordum. : ) ayar çok hoşmuş , tatmin oldum çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Üzülme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 albümde çok fazla kız oldu, bunun sonunu i've never ya da şişe çevirmece olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 you've never seen any girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ustume gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 http://www.allserialkillers.com/charles_manson.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Cassiline said: http://www.allserialkillers.com/charles_manson.jpg ashufuhasfuhasuhfhfusafsa imba super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Helcaraxe said: http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs025.snc3/11236_184544556641_687521641_3374042_7452498_n.jpg lan deli subyanmissin bende adam zannediyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Abi o herif 3 metre falan, ondan öyle görünüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sabi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar