copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Azmodai said: buradaki anlamsiz "benim sporum daha delikanli cunku xxx" tartismasi baydigi icin bir fotograf koyuyorum. Talep gelirse eger tartismaya acik sekilde bir sanatsal fotografimi bile koyabilirim. talep =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 xaty said: Sporlardan konu açılmışken, sudan ve karadan fotoğraf konmuşken bir de havadan koyayım. Sırtım dönük zaten; Bi süre koymuyorum bundan sonra.. çok yakışıklı çıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o zaman buyrun. size ilk SANAT resmim. duvarin ne kadar asil ve masumca durdugunu gorebilirsiniz bu fotoda. Ozellikle yer yer dusen boya parcalari hayattan kopmamizi saglayan kotu haber kaynakli dis etkenleri simgeliyor burada. Duvarin rengi ise sadakatin arkasindaki soluksuz tepkiyi, ve edepsiz ruhlu insanlarin gercek hak ve dogruluga olan yaklasimlarindan dolayi ortaya dogan goruntunun bir yansimasi adeta... ve son olarak, kapinin varligi bize her zaman icin hayatin cilveli akisindan kolayca kacabilecegimizin bir hatirasi, bir ifadesi... tesekkur ederiz efendim. daha da sanatsal fotograflarimiz mevcuttur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Oha sevimli bakmışsın sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 azmonun yazdıklarını okurken fon müziği http://www.youtube.com/watch?v=Jlm2Yp1Kryc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 hay koyayim, sanat resimlerimi baska gune koyacam artik, kacmam lazim malum. gorusuruz efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 güzel gitti fon müziğiyle beraber, eline ruhuna sağlık kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Azmodai said: o zaman buyrun. size ilk SANAT resmim. duvarin ne kadar asil ve masumca durdugunu gorebilirsiniz bu fotoda. Ozellikle yer yer dusen boya parcalari hayattan kopmamizi saglayan kotu haber kaynakli dis etkenleri simgeliyor burada. Duvarin rengi ise sadakatin arkasindaki soluksuz tepkiyi, ve edepsiz ruhlu insanlarin gercek hak ve dogruluga olan yaklasimlarindan dolayi ortaya dogan goruntunun bir yansimasi adeta... ve son olarak, kapinin varligi bize her zaman icin hayatin cilveli akisindan kolayca kacabilecegimizin bir hatirasi, bir ifadesi... tesekkur ederiz efendim. daha da sanatsal fotograflarimiz mevcuttur.... birine benzeticem ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 jan kilod van dam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yok daha şişkosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gönül adamı azmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 CD ÇOK YAKIŞIKLISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 AZMO ÇOK YAKIŞIKLISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 FİSTAN COK YAKIŞIKLISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 SEN BAMBAŞKASIN o değilde los amigosun terasında 3 masada gay vardı söyliyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 SEN GELME ULAN AYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 şaka mahiyetinde dedim şimdi banlanırım filan açıklamak zorunda bırakıyosunuz lan insanı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fede inş bi formspring hesabı açarsın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 açtım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 olm çok kötüyüm ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 escape formspringten bana söven senmisin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben sövmem kanka severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 escape said: Azmodai said: o zaman buyrun. size ilk SANAT resmim. birine benzeticem ama hadi bakalım. sarısın olsa bence direk hetfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar