Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende 1.70 im ake gayette memnunum boyumdan kizlarda memnun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kızlar senin boyundan memnunlarsa demek ki baya kısa boyları. Şahsen ben 1.73lük bir kız olarak kendimden kısa erkeklerden memnun değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Erkek dediğin de 1.75ten uzun olmalı diye düşünüyorum. Hatta 1.80den uzun olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 180 den kısalara ne diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 CÜCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1.68 boyumla feci karizma olduğumu söylüyor kızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 burcucum çok güzel çıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1.70 in altında erkek mi olur abi okan bayülgen misiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 DEVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Benim bundan 4 sene önce bi erkek arkadaşım vardı 1.68 boylu. Çok yakışıklı falandı ama yok annem ı ıh. Olmuyo yani. Herkes boyuna göre sevgili bulmalı bence. Topuklu falan da giydirmiyo öyle tipler. Bazılarının da hoşuna gidiyo ama kendinden uzun kız arkadaşı olması. Çeşit çeşit insan var. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kendinden uzun kız arkadaşı olan erkek psikolojisi: boyum kısa, yanımda benden 15 cm uzun kız var.şimdi herkes ya çok param olduğunu ya da penisimin standartların üzerinde olduğunu zannedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mesela benim boyum 1.90,topukluyla beni geçen bayan arkadaşlarım oldu, o zaman da şöyle ; hem uzunum, hem kız benden uzun.Böylece hem uzunum,hem param var,hem de penisim standartların üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Reklam mı yapıyosun can sdjkvg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 evet birazdan penisimin resmini koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Öf tamam neyse. Ne diyodum ben. Bir kız ile bir erkek çift olma eylemini gerçekleştiriyorlarsa erkek kızdan minimum 5cm. uzun olmalıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bence santimle değil inç le ölçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kes ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boy kaç napae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1.73 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae said: Öf tamam neyse. Ne diyodum ben. Bir kız ile bir erkek çift olma eylemini gerçekleştiriyorlarsa erkek kızdan minimum 5cm. uzun olmalıdır bence. lan bunun da saçma sapan standartları var he. kötü örnek oluyo, anamız bacımız var forumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae said: 1.73 +10 iyi oluruz biz FSADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae said: Öf tamam neyse. Ne diyodum ben. Bir kız ile bir erkek çift olma eylemini gerçekleştiriyorlarsa erkek kızdan minimum 5cm. uzun olmalıdır bence. boyunun değil işlevinin önemli olduğunu hatırlatmak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ya öbür türlüsü görüntü kirliliği yaratıyo. Banane ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar