Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim bundan 4 sene önce bi erkek arkadaşım vardı 1.68 boylu. Çok yakışıklı falandı ama yok annem ı ıh. Olmuyo yani. Herkes boyuna göre sevgili bulmalı bence. Topuklu falan da giydirmiyo öyle tipler. Bazılarının da hoşuna gidiyo ama kendinden uzun kız arkadaşı olması. Çeşit çeşit insan var. Vay be.
Mesaj tarihi:
kendinden uzun kız arkadaşı olan erkek psikolojisi:

boyum kısa, yanımda benden 15 cm uzun kız var.şimdi herkes ya çok param olduğunu ya da penisimin standartların üzerinde olduğunu zannedecek.
Mesaj tarihi:
mesela benim boyum 1.90,topukluyla beni geçen bayan arkadaşlarım oldu, o zaman da şöyle ;

hem uzunum, hem kız benden uzun.Böylece hem uzunum,hem param var,hem de penisim standartların üzerinde.
Mesaj tarihi:
Öf tamam neyse.

Ne diyodum ben. Bir kız ile bir erkek çift olma eylemini gerçekleştiriyorlarsa erkek kızdan minimum 5cm. uzun olmalıdır bence.
Mesaj tarihi:
napae said:

Öf tamam neyse.

Ne diyodum ben. Bir kız ile bir erkek çift olma eylemini gerçekleştiriyorlarsa erkek kızdan minimum 5cm. uzun olmalıdır bence.

lan bunun da saçma sapan standartları var he.

kötü örnek oluyo, anamız bacımız var forumda...
Mesaj tarihi:
napae said:

Öf tamam neyse.

boyunun değil işlevinin önemli olduğunu hatırlatmak isterim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...