Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 veteran basketbolcu sen ne konuşuyorsun fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bizden geçti goçum.. asdasda Ben pokemon izliyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kısalık gırallıktır. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ingiltere kraliyet ailesinden geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 yere yakın olandan korkcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 asdsadas Hepimiz proleteryayız canım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kraldan çok kralcımı var demek istiyorsun ? hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sen o fotodan sonra çık bunu de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hepimiz kralız deyip geçelim. Ben de 1.57yim kısayım falan ama SEN ÇOK UZUNSUN ABİ. Helcaraxe senden bahsediyorum tabii sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Spark varken bana konuşmak düşmez şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 2 metre boyu olan sen değil miydin Spark mıydı o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 konuşan sırık çok doğru bir laf etti ayrımcılık yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 sesu said: 2 metre boyu olan sen değil miydin Spark mıydı o? ben 2.03 üm ama o 2.08 tam bir ownage kendisi. keşke bende 2.08 olsaydım sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Helcaraxe said: sesu said: 2 metre boyu olan sen değil miydin Spark mıydı o? ben 2.03 üm ama o 2.08 tam bir ownage kendisi. keşke bende 2.08 olsaydım sdfdsf sparkcaster mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Pes. Toplu taşıma çok sıkıntılı oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Otobüs ve metrobüste sıkıntı yok ama minibüs de oturamassam anca giriş çıkış yapılan o merdiven boşluğuna ayağımı koymak zorundayım yoksa kafa tavana çarğıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oha lan cok korkunc. biz dötten bacaklar olarak, kendimizi veled gibi hissettigimiz nadir anlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 en azından ayakta dururken milletin arasından süzülüp rahat rahat durabilirsin. oksijen gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ben minibüsün o çıkıntılı arkadaki yerinde zıplayabiliyorum mesela askjd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 zaten konserlerde o leş, ter kokusunu hiç bir zaman yaşamıyorum. En arkadan bile izlesem en önden izlemiş gibi oluyorum. O yüzden mükemmel bişi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 lastik orası huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 konserlerden nefret ediyorum. bi daha asla öne gideyim, bebishimi yakindan göreyim demeyecegim. cünkü bu sevda her zaman döt, bacak ve bilimum vücut parcalari izlemekle sona eriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 vaniLLe said: konserlerden nefret ediyorum. bi daha asla öne gideyim, bebishimi yakindan göreyim demeyecegim. cünkü bu sevda her zaman döt, bacak ve bilimum vücut parcalari izlemekle sona eriyo. her zaman yanında seni omuzlarına alabilecek bir erkek götür , en temizi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 mis gibi arkada takilsam ölcem sanki, ne bu iddia hala pf @mortis: lan ben omuzda takilan kizlara sövüyorum, biz senin kicini mi izlemek zorundayiz diye, ayni seyi kendim yapmam. raadsiz olurum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar