sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 koltukaltını da yalıyor musun abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 sipeyskeyk said: koltukaltını da yalıyor musun abi ? yalatiyorum onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 O ZAMAN TAMAM. (sedat peker voice.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 AVUKAT GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 edit: mesajımdan tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 BURNUM KONUŞULMUŞ, EVET ESTETİK. Herkes anasının karnından harika çıkmıyor tabi, bi takım operasyonlar yaptırmak zorunda kalıyoruz. Saklamıyodum ama zaten. ^^ Öptüms. Doğal güzel değilim artık, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 ben harika çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 burnuma bisi olsa oturup aglarim ben, oyle seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Edit:Laf sokmak istemeyen bir izleyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory burnunun hastasıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 dory said: burnuma bisi olsa oturup aglarim ben, oyle seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 copry said: dory burnunun hastasıyım ^^ ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 zaten forumdaki kızlar içinde en büyük burun bende ki benimki de büyük sayılmaz. tütütütü MAAŞALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 http://www.enler.org/enbuyuk/burun3.jpg ahaha ya çay içemicek durumda olsaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 capsizlasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Çevremiz çapımızdan büyüktür bilaeee! asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 aksamin etkisi tolganin kafasindan cikmamismiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Ya akşam senden sonra neler oldu bi bilsen off deli dolu etrafımda asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Burnumu yaptırdığım için hiç pişman diilim var ya, yaptırmak isteyen varsa tez vakit yaptırsın. Çok mutlu oluyo insan asdjfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Senden bişey isteyebilr miyim naz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Şu ben var ya aldır onu ya daha mutlu olcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Hayır, tehlikeli çıkmadığı sürece asla aldırmam. Ben çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 napae said: Ben çok seviyorum. oha iki anlamli oldu lan cumle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Şu meseleyle ilgili son bişey söylemek istiyorum. Ruh halimi anlatıyorum size şimdi sdjfkl Ben estetik yaptırmadan önce kendimi inanılmaz beğenen bi insandım. Sadece burnumdaki kemik rahatsız ediyodu biraz. Şimdi kendimi çok daha fazla beğeniyorum, biraz da götümün kalkmasına sebep oldu ama olsun sjdkf. Beni estetiksiz halimle beğenen de çok insan vardı, bu şekilde beğenen de çok. Benli beğenen de var, bensiz daha iyi olur diyen de var. Sonuç olarak benim kendimle ilgili nasıl hissettiğim önemli. Ben kendimi şu anki halimle çok beğeniyorum arkadaşlar. Önemli olan da bu, bi başkasının düşüncesi değil. Olum terapi gibi oldu, oh. Rahatladım tek seferde derdimi anlatınca sdjkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar