Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 fede said: ben sana albüme girme demiyorum cansın resmini koy hobi olarak yine gir hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sipeyskeyk said: Aklıma bir hikaye geldi konuyla alaksız. Kuzenim mezun olduktan hemen sonra kariyer.net ten iş ilanlarına bakarken açık bir genel müdürlük pozisyonuna geyik olsun diye başvuruyor,firmadan cevap geliyor. Medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederiz. HAHASHSDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 iyi agsamlar arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 napae said: Kıskanmadım ya, çektiğim sincapın fotoğrafını göstermek istemiştim sadece. :/ gidiyorum. http://forum.paticik.com/read.php?62,4329355,4329370#msg-4329370 Sen bu topici açtığında arkanda bıraktıklarını hiç düşündün mü?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 album kız kaynıo. OOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Oğlum sana kalp yaptı..Bize anca selam söylüyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 vaniLLe said: iyi agsamlar arkadaslar. hoşgeldin yeğen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bana güldü demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dartanian said: napae said: Kıskanmadım ya, çektiğim sincapın fotoğrafını göstermek istemiştim sadece. :/ gidiyorum. http://forum.paticik.com/read.php?62,4329355,4329370#msg-4329370 Sen bu topici açtığında arkanda bıraktıklarını hiç düşündün mü?! Düşünmedim kahretsin. Bırakamıyorum da arkadaşım patiyi. Nasıl kararlıydım halbüsü. Allah kahretsin beni ki ayrılamıyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sipeyskeyk said: vaniLLe said: iyi agsamlar arkadaslar. hoşgeldin yeğen. hosbulduk dayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Dartanian said: Oğlum sana kalp yaptı..Bize anca selam söylüyo :( <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hoşgeldin nil ^__^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Arkadaşın fotoğrafıyla ilgili daha yorum yapılmicaksa bi tane de kutup ayısı fotoğrafı çektim onu paylaşmak istiyodum sdjkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hosbulduk cansin =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yahu pati öyle çok önemli bir hadise değil. bırakıyorum,geliyorum,bekleyin beraber gelelim falan gerek yok. canın istediğinde girer yazarsın istemedğinde yazmazsın.forum yahu bu. ama sana demedim napae, GENEL DİDİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: Dartanian said: Oğlum sana kalp yaptı..Bize anca selam söylüyo :( <3 naber irem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 iyiyim tolga sen nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 selam dartanyan :):):)::P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sipeyskeyk said: yahu pati öyle çok önemli bir hadise değil. bırakıyorum,geliyorum,bekleyin beraber gelelim falan gerek yok. canın istediğinde girer yazarsın istemedğinde yazmazsın.forum yahu bu. ama sana demedim napae, GENEL DİDİM. ALINMADIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi dk kızlara mı yapıyoduk bunu ? pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bella resim koycam diodun noldu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bella resim .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mokoko said: bella resim koycam diodun noldu?? hassiktir ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ADAM HESAP SORUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 BELLA KOÇUM, BİR RESİM SÖZÜ VARDI UNUTTUK MU ? HANİ UNUTULDUYSA NOTUMUZU ALALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar