Arma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 BonePART said: bak gitti gene kara kariyi secti ya oturan la en sagdaki saridir orda olay Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 e guzel dediğin esmer olcak ztn. herkes sarışın olurda esmer olamaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya o bariz çirkin, joker gibi ağız var hatunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hirvatlarin sifat cok kötü ya, direkt sunu hatirlatti bana suratlari. bak, dalga gecme gibi bi amacim yok gnome olanla sdfg. lülülü böle les bi ten renkleri ve sifatlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Abilify said: En güzel araba altındaki arabadır. Kaynamış. Beyaz ten + siyah saç varken sarışın bimbolara laf düşmez bence. Zevksizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 zevksizlik değil de kimisine uyuyor kimisine uymuyor seni mesela sarışın yapsak giderlik katsayın düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abicim arz talep meselesi turkiyede sarisin dahada onemlisi kizil arzi az talep cok fiyat artis gosteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kaede said: zevksizlik değil de kimisine uyuyor kimisine uymuyor seni mesela sarışın yapsak giderlik katsayın düşer kermit sarışın olunca gideri oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit esmer ten + sarı saç böyle kırma zenci böyle ganguro gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Beyaz ten+siyah saç+renkli göz akar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 beyaz ten kızıl saç yeşil göz seviyorum bende 2.5/3 tutturdum ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kaede said: 2.5/3 tutturdum ehue ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yeşil değil ela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hırvatlarda takılar bile leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ela göz yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yönetirim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ben Scar'a benziyorum, saçlarım biraz daha kumral gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://beyondjem.com/BHT%27s%20Cels%20I%20have%20won/Bianca%203.jpg daha çok şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hatta şu http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/Little_Mermaid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mufasa Scar'ı ezer yalnız. Kendisi baya yakışıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Scar'ın sesindeki karizma yeter. Ama evet ya Mufasa pek kral. ASLAN KRAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sen mufasaya daha çok benziyorsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sparkcaster said: ben o kızı görünce kafamı biyere çarpıyorum, sonra bidaha da bakamıyorum :( ben cafe nin camına girdim aga np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Scar'ın sesine laf edemem evet. Jeremy Irons amcamız yönetir özellikle Be Prepared şarkısında yalnız şimdi dikkat edince çizimi adamın suratına da benziyormuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: hatta şu http://www.marieclaire.com/cm/marieclaire/images/Little_Mermaid.jpg abi ariel cok guzel. ben bundan olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar