Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Caa said: Abi aslında çirkin bir insan olduğumdan yanaşmıyorlar pek. Yoksa tanısalar sevceklerdir belkide, çünkü cidden kötü hiçbir duygum yoktur yani. foto pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 utanıp koymazsan sana kız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Caa said: Abi aslında çirkin bir insan olduğumdan yanaşmıyorlar pek. Yoksa tanısalar sevceklerdir belkide, çünkü cidden kötü hiçbir duygum yoktur yani. benim içim de çirkin aga ben napiyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 pogodi son yazdığın 1 ay mutlu eder beni zaten. hadi ben yatağıma uzanıp bunun hayalini kurarak müzik dinleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sana bunu yapmak istemezdim dostum ama sen şimdi mutlu mesutsun ya o post pogodinin postu malesef sana atılmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tamam ne gerek var adam yattı hayali kurdu morali ne bozuyorsun bırak hayret bişi günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 özgün foto koysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Caa said: pogodi son yazdığın 1 ay mutlu eder beni zaten. hadi ben yatağıma uzanıp bunun hayalini kurarak müzik dinleyeceğim. http://i24.photobucket.com/albums/c34/p1x3l4t3d/Lawl/you-fap-to-that.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 of ben de üzüldüm şimdi :( Caa tamam gel buraya sana kız bulucam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 patiye herbişi yazdığımda kavga çıkması prayslıss sadece özür dilemişsin o bana yeter ortada bacım söz konusuydu ve ben angaralıyım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 @Cassline, (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 @Cassiline söyle kaç zenci istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 eahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Cassiline said: Caa said: pogodi son yazdığın 1 ay mutlu eder beni zaten. hadi ben yatağıma uzanıp bunun hayalini kurarak müzik dinleyeceğim. http://i24.photobucket.com/albums/c34/p1x3l4t3d/Lawl/you-fap-to-that.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Efendim bendeniz milli eğitim müfettişlerinden Hüseyin Şevki Topuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahahah ben evlenirim o adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Düşünsenize kötü hiçbir şey yazmamama rağmen banlandım. Hep itiliyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dostum bir boş vaktinde gel seni mektebe götürücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ayıya bak ayıya asdsasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mektep derken bizim okula götürücem demek istedim ben bizim okuldan kız yapıcam ben kardeşime ne fesatsınız ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hangi okul bizde gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "nutella yerim" said: /summon bros durumu var sanki Daha çok /common sense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "social butterfly" said: patiye herbişi yazdığımda kavga çıkması prayslıss sadece özür dilemişsin o bana yeter ortada bacım söz konusuydu ve ben angaralıyım ^^(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sen bişi yazmamışsın ki döşemişsin sdlkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar