kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 elesso said: fede said: hafize>kazım la fede hani benim tırtı alıcaktın :( ben çok söyledim kanka hafizeyi at al o kedyi diye dinlemiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 BonePART said: Bella said: o kızın dekoltesi olmasaydı kaçınız güzel derdiniz acaba? E ABI SENDE GIY SENDE RESIM KOY YAKISIRSA sanada diyelim oeef caps pardon giyersem buraya koymam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ya olm öteki dışardan geldi arkadaş da nabcaz lan 3 kedi dedi. kermti şahit işte görüyon. hafizeyi at onu al diyo. atarmıyım lan hafizeyi. böyle deyince almanyadan oğlum geldi gibi oldu da doğru yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 takas yapalım sen bana hafizeyi yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ama atmayın. çirkin mirkin fakt o da bi ananın evladı. yazık ya. VİCDANSIZLAR. İNSAFSIZ KERMİT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gece çok meme konuştunuz. uyudum kaldım. sonrasında bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi at hafizeyi kocaman kedi oldu evin etrafında bahçede besle al yunustan yavru kediyi hafize ne lan yunusun yavru kedi > hafize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kermiti dövdüm zaten son gün, içip içip hafizeyi dövüyodu. hafizeyi atmam, takas da yapmam. satılık değil hafize. bilen bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 harbi ha, olm çok tatlı benim kedi. hafizeye 5 basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede said: kermiti dövdüm zaten son gün, içip içip hafizeyi dövüyodu. hafizeyi atmam, takas da yapmam. satılık değil hafize. bilen bilir... HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 1 milyar cash veririm takasta benim kedinin üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi hafzede tatlılık namına bi bok yok kedi bok bildiğin bok lan çok kötü en kötüsü aç doymak bilmiyo ağzına patlatıyom çok eğlenceli fatih bence evin bahçesinde besle hafizeyi yunustan al kediyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 cenneti değişmem patisinin tekine ömrünün yetiği kadar çoraba sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 SENSİN LAN BOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Bella said: fede said: kermiti dövdüm zaten son gün, içip içip hafizeyi dövüyodu. hafizeyi atmam, takas da yapmam. satılık değil hafize. bilen bilir... HELAL. ama çok fena vurdum o günlan tekmeyle 5 arşın uçtu şahitleride var ev arkadaşın zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olm alın benim kediyi odtü ormanına salacam yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 seni buralarda görmiyim olm bida. bağlarım seni hafizeye ısırtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olm vicdansızmısın bırakma o kediyi ayrı evde olsam alırdım ben valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gerçi odtü çok uzak ytü ormanı daha uygun benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abi alırım ama evin bahçesinde durur arada bi girer adeta bi sindrella olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sahibinden.com'a ilan ver. patiye konu aç. hayvan sitelerine yaz. arkadaşlarına sor soruştur. öyle ormana atılır mı direkt hayvan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 10 sayfa meme muhabbeti donmus abi. yok olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olm o kedi için ayrı ev tutarım ben fatih söyleyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Azmodai said: 10 sayfa meme muhabbeti donmus abi. yok olacam. memen varmı ? yoksa çık git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 İŞTE SEVGİ BUDUR. hafize rulez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar