Leopar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aquila said: Olivies said: soyle hepberaber bi sevissek ve rahatlasak birbirimizle mi, yoksa ayri ayri olur mu? yok kumelere ayrilacaz, oyle bir grup calismasi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 IsAbeLLa said: PEH -tatlım vitesi atarken mi debriyaja basmalıydım, önce mi sonra mı? +o_O! sen direksiyonu bırak hayatım.. ...başka bir zaman... -şimdi adam topu potanın altına arkadaşına attı! e başkası da yok orada.. ofsayt olmadı mı? +o_O! ee.. Huh! ...başka bir maç...hakem ofsayt der, bayrak kalkar, düdük çalar -PENALTI! +ney ney ney.. niye ki! -e adamlar ceza sahası içindeyken çaldı hakem. özetle Gbazen tek tuş binbir çeşit gereksiz ve alakasız tuş kombinasyonundan evladır. hatta yanında GODLIKE durabilir. erkeklerin eğlence anlayışının belirli kalıplarda tutulması hiçbir şeye delalet etmeyebilir. sadece asgari geyik ve anlaşma parametreleridir bunlar. keza ben kadın komedyen bilmiyorum mesela. tanımadım hiç. kendi hayatımda tanıdığım komik, espri yapabilen ve anında anlayabilen kadın sayısı da bayağı limitlidir. gelgelelim bu "lan karılar aptal be!" demeye yetmez. Ne alaka olm! derim hatta. her neyse tek bir parametre ile "ama şu cinsiyet çok rererö" yapmayın, yaptırmayın. Ben bunu neden yazıyorum gecenin bu vaktinde. Canım sıkıldı lan. Bana MATLAB'da GUI'de free drawing neden yok onu sölesenize siz.. ya da nasıl koyarım yaw? her kirişi manyak gibi plotla çizdiriyorum.. :( niyeyawbölekemal? diğer yandan memeli hatun ilik gibi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu arada tbr brv olivies . pardon sanem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hayatının geri kalanını o şekilde sürdürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Olivies merhaba niffli hoşgeldin adın ne? niffli Sanem, sizin isimler nedir? Yazık bi de kendi kendine konuşmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 olivies degilmis, ben yamulmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Beni de kandırdın peki zeytine noldu asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 arada kaynamis:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hepimizi kandırdın yazıklar olsun tü tü tü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bsdfljndfljasnflşkjcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ben gördüm, radyoya atarken buraya attı postu. na nan na na na, na nan na na na! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede, bence cumartesi gecesinin ozeti bu senin icin. 100 tane resimde varsın, 70 inde mindfuck olmussun lan. http://img442.imageshack.us/img442/3571/fedemind.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ShitBrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sağdaki arkadaşın perspektifi iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 fede boş zamanlarında pancar mısın hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 pogodi said: en güzel ben en yakışıklı gökhan bu da fotomuz http://img196.imageshack.us/img196/238/65801227016973515219523.jpg oha çorap var. BRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evet emrenin koyduğu daha bi özet olmuş skfjs. niye öyle olduysam onu da bilmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abvblizzard said: sağdaki arkadaşın perspektifi iyiymiş. ehah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 razzRaziel said: ben gördüm, radyoya atarken buraya attı postu. na nan na na na, na nan na na na! YOOOOOO YOK ÖLE Bİ ŞEY YA :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 abvblizzard said: sağdaki arkadaşın perspektifi iyiymiş. o nasıl bir bakış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://img46.imageshack.us/img46/8510/fedelol.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 FEFR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar