zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 6 yavru 2 anne kedi var bizim bahçede.ellerimle besledim büyüttüm gel gör ki bir tanesi bile sevdirtmiyor amma velakin bizim köpekle kankiler.nasıl iş anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 valla ben kedimi ve arkadaşlarını yatağımda basıyorum bazen. hiç bişi olmamış gibi geriniyolar bide, pisler. özel hayat diye bişi var, mahremime böle dalınmaz ki. sonra camdan fıt kaçıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 CAT ORGY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Köpek ibiş biraz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kedilerde genel olarak "sen kediye gitmeyeceksin, kedi sana gelecek" durumu var. Cani istemezse sevdirmez ama gelip kendini sevdirmek istedigi zaman illaki olur. Kopeklerde -genel olarak- oyle degil. Git kafasini oksa, dunyanin en mutlu yaratigi olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Phae said: Köpek ibiş biraz galiba. yavşak diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sizlere bakıyorum da aşkı görüyorum oralarda bir yerde uykuda gitarım usulca ağlarken yere bakıyorum da görüyorum ki süpürülmesi gerek gitarım usulca ağlarken hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Gitar degildir o iyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bilmiyorum neden kimse söylememiş sana aşkını nasıl göstereceğini bilmiyorum nasıl olmuş da biri seni kontrol etmiş seni almış ve satmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 N O P U N I N T E N D E D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 dünyaya bakıyorum da farkındayım dönüyor gitarım usulca ağlarken her hatamız ile öğreniyor olmalıyız gitarım usulca ağlarken hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Iyi bari en azindan kontrol etmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 hahahahahahah ŞU KONTROL ETMİŞLER CÜMLESİNE GÜLÜP DEVAM EDCEM Bİ SANİYE AHAHAHAHAHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bilmiyorum nasıl olmuş da oyalamışlar seni yoldan da çıkarmışlar bilmiyorum nasıl olmuş da ters çevirmişler kimse de uyarmamış seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sizlere bakıyorum da aşkı görüyorum oralarda bir yerde uykuda gitarım usulca ağlarken hala bir bakın kendinize gitarım usulca ağlarken hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 tahmin hakkımı kullanıyorum; xunn bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 her şey bu resmi koymak içindi. o kadar söz o kadar çaba ama araya bikaç öfkeli taraftar da karışmadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 O nasil bacak be. Ibne bacagi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pedomoe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 HAI /B/, RATE MY FAT STRAT FENDER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 di said: O nasil bacak be. Ibne bacagi gibi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 kingpin said: aquatik hayatında hiç köpek besledin mi ? beslemediysen boşuna yorma beni. 3 kedim, çok yakınlarımın yakından tanıdığım 3 köpeği var, rot, labrador, sok. köp. Bir köpeğin ne kadar duyarlı, sadık, sevgi dolu, akıllı v.s. olduğunu bilip, anlamam için beslemem gerekmiyor (ki keşki imkanım olsa, köpek te besleyebilsem), sokakta azıcık ilgilendiğin bir köpek bile belli ediyor, ne kadar, bir çok insana göre sevgiye daha layık bir canlı olduğunu. Senin 'cici'ni, Zegna'nın, ''fro'' sunu da tanımamama karşın seviyorum. yalnızca fotolardan ve sevgi dolu anlatımlarınızdan belli oluyor nasıl süper oldukları. Zegna, o hayvanları çok sevdiği için diğerlerine karşı da duyarlı, ki hayvan sevgisi böyle bir şey. Herhangi bir hayvana yapılan zulüm, içini titretiyor insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar