abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi adamlar bi de ilkokulda simit oynuyolar gibi daliyolar birbirlerine ahaha. cidden gordum boylesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Pogo çok punk kafası geliyor bana, düz metal grubunda omuz omuza kafa sallamak dışında atraksiyon olmamalı. Frontmanlerin mosh pittir wall of deathtir yaptırmasını da anlamıyorum. Siz gaz müzik yapıyorsunuz diye biz neden birbirimize vuruyoruz lan? Ha hiç pogoya girmedim, maruz kalmamayı da becerdim orası ayrı. Bu zamandan sonra da pogoda arada kaynamayacak kadar veteran oldum zaten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen o yapıyla pogoya girsen çıkmazsın zaten . asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 maruz kaldığım pogo http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/Resim012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gaz bi metal konserine gittiysen yaparsın pogonu, hanımevladıysan da kenardan izlersin, pogo ergen işi diye konuşmayın burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Griswold said: Pogo çok punk kafası geliyor bana, düz metal grubunda omuz omuza kafa sallamak dışında atraksiyon olmamalı. ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi pogo nedir ? ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 monopoly oynanan site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 önceki sayfalarda yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sipeyskeyk said: abi pogo nedir ? ciddi soruyorum. abi böyle abuk subuk herifler gaz bi müzik çalınca çarpışan arabalar gibi birbirlerinin üstüne atlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 gay pron? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 50 ye 50 dövüş gibi düşün. Ama hangi 50 tarafında olduğunu bilmiyorsun. Rasgele önüne gelene dalıyorsun. İşte böyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tunca said: gaz bi metal konserine gittiysen yaparsın pogonu, hanımevladıysan da kenardan izlersin, pogo ergen işi diye konuşmayın burda sdf evet gerzekligi ergenlerle sinirlamamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Metalcilerin er meydanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 anladım teşekkür ederim.youtube dan da baktım nasıl birşey olduğuna. burda bunu yapıp zevk alan var mı ona göre yorum yapıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Metalciler alıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abi burda müslüman da var fakir de var yap sen yorumunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tamam. bunu yapmak istediğiniz zaman beni arayın ben gelip size kafa göz dalayım hem siz pogonuzu yapmış olursunuz hem de ben deşarj olmuş olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 fakir mi var. ıyyy çıkıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sipeyskeyk said: tamam. bunu yapmak istediğiniz zaman beni arayın ben gelip size kafa göz dalayım hem siz pogonuzu yapmış olursunuz hem de ben deşarj olmuş olurum. git işte bi metalci konserine yap. beleş spor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 PARAMIZ YOK AMA MANGAL GİBİ YÜREĞİMİZ VAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 arada iki de emo kıstırdın mı oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kafan iyiyse pogodan zevklisi yok. Yok yav aslında en zevklisi girdap, dönerken millet seni içeri itiyor, ortaya düşersen sıçtın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar