roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 canola said: boğazlı kazak dikilmiş saç kombosunu yaparak askeri görevini yerine getirmişsin. yarın terhisini iste AHUAHAHADFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Kafa sallama örneği. ben korktum lan saçlardan düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 HLL azcik daha efor sarfetsen + saclar mavi olsaymis marge simpson olurmussun. o deil de, ne zevk aliyonuz su headbangden. beyniniz zonklamiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 o değil de konserde kalabalıkken yanımdaki yapınca çok gıcık oluyorum ben. saçları suratıma ağzıma burnuma giriyo eli kolu çarpıyo. bi öküzün sigarasının kolumu yaktığı bile oldu özür de dilememişti. lan o halde sigara mı içilir bre öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 vaniLLe said: o deil de, ne zevk aliyonuz su headbangden. beyniniz zonklamiyo? ah şatzi bi bilsen.. bi bilsen. @Bella: ben o yüzden önceden uyarıyorum yanıma gelecek olan adamları "beyler azcık açılın kafa salliycam ona göre sonra şikayet etmeyin" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 sen kibarmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ahaha o agza burna girme olayı cidden oyle. ama bi kez arkadasımın saclar yandaki kızın azına, gozune girmisti. kıl oldu kız. ben de bisi icin arkadası ordan baska tarafa aldım. kız tesekkur etti, tanıstık filan. ise de yarıyo kısaca sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Zikir çekerkende tespihi falan carpıyor yandakinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben veletkene.. cüsseme bakmadan pogoya girmistim, sonra 20 kisinin arasinda kendimi yerde buldum. en sonunda herifin teki cekti beni yukari, iste o an beyaz isik gören frodo gibi hissettim kendimi.. nildo come to theeee light dedi cocuk adeta. of fena. COOL STORY BRO(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 oha. ben aynı olaya sahit oldum sdfs. parmak arası terlikle ufak tefek bi kız pogoya girdi yanımızda. sonra yokoldu. baska yerden bi eleman cekti aldı kalabalıktan. parmak arası terliği yırtılmıstı sdfs. o sen degilsin dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ajsdfjsdfj parmak arasi terlikle pogoya girmek nedir ya ahaha ben 16 yasindaydim! ve hayir o ben degildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 parmak arası terlikle pogo mu yapılır ya ahahah ayakları ezilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hayır o bendim terliği yırtılmışmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bendim abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 valla. kız parmak arası terlikle girdi. hayır bir de cidden ayılar vardı pogoda. biz bile tırsak tırsak kenarından girdik. kız ordan oraya savruldu, kayboldu gozden. sonra dedigim gibi biri cekti cıkardı kalabalıktan. parmak arası terliği yırtılmıs vaziyette geldi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ya pogoya girmek ne zaten "abi ikimiz bi danaya girdik bu bayram" gibi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Bella said: parmak arası terlikle pogo mu yapılır ya ahahah ayakları ezilir. kızın kendi ezildi. ayağı mı kalır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogo ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 itiş kakış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 barbu said: valla. kız parmak arası terlikle girdi. hayır bir de cidden ayılar vardı pogoda. biz bile tırsak tırsak kenarından girdik. kız ordan oraya savruldu, kayboldu gozden. sonra dedigim gibi biri cekti cıkardı kalabalıktan. parmak arası terliği yırtılmıs vaziyette geldi sdfs. denyoymus o biraz. en azindan ben o zamanlar kilo bakimindan +10 strenç'e sahiptim. ona güvenip girdimdi, bi de arkadaslarin gazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Müzikli danısıklı dövüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abilify said: Müzikli danısıklı dövüş. Haa anladım Vodvil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 barbu said: parmak arası terlikle ufak tefek bi kız pogoya girdi yanımızda. abi ahahahaha Ancak topuklu giymiş bir madenciyle falan karşılaştırılabilir herhalde bu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 tinkibinki said: barbu said: parmak arası terlikle ufak tefek bi kız pogoya girdi yanımızda. abi ahahahaha Ancak topuklu giymiş bir madenciyle falan karşılaştırılabilir herhalde bu ehe size de sexy gelmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar